В Івано-Франківську побили Ольгу Фреймут. ФОТО

В Івано-Франківську побили Ольгу Фреймут. ФОТО
Під час зйомок програми «Ревізор» у Івано-Франківську Ольга Фреймут стала учасником сутички.

«Такого ще не траплялося за всю історію проекту! Забиття спини, рук і голови – так закінчилася перевірка пабу в Івано-Франківську зі звучною назвою «Корида». На сайті закладу жителі міста назвали його найгіршим Нового каналу.

Так, до приміщення зайшов чоловік та, викрикуючи «Що це ви тут робите?», почав активно виштовхувати Фреймут і знімальну групу з кухні.

Спроби Ольги познайомитися і обговорити виявлені порушення він сприймав агресивно. А потім вимкнув світло і затіяв бійку. Чоловік так розлютився, що махав кулаками без розбору. Деякі його удари прийшлися в голову і спину відвідувачів «Кориди».

«Щойно він увійшов, я зрозуміла, що потрібно переміститися з кухні в зал. Адже кругом ножі. Озирнулася і побачила перелякані очі нашого адміністратора Ані Пагави. Вона кричала: «Оля! Оля!». Напевно, до кінця життя не забуду її погляду. Якби не команда, мене побили б сильніше. А так тільки вивихнули руку і вдарили у плече. Шеф-редактор проекту Анна Жижа практично закрила мене собою. Удари дісталися їй і хлопцям зі знімальної групи. Такого зі мною ще не траплялося», – згадує ведуча Ольга Фреймут.

Оператори, незважаючи на те, що відбувається, продовжували знімати в темряві. Одночасно вони захищали дівчат від нападника. У результаті в одній із камер «вирвали» видошукач.

Команда «Ревізора» подала заяву до місцевого відділення міліції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: «Ревізор»
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скандалистка нарвалась на скандал. )))) Интересно какова доля правды в её воспоминаниях?
Відповісти
підтримую!Фреймут думала,що вона недоторкана.На приватну територію нєфіг лізти,навіть якщо ти "тіпа зірка".правильно зробили прикарпатці.прошу підтримати.
Відповісти
Если это частное владение и создано только для своих гостей, то туда не должны пускать посетителей, рекламироваться и т.п. А если кафе или ресторан, то не имеет значения частный или нет - это заведение общественного питания.
Відповісти
допригалась...
Відповісти
мало дали
Відповісти
Якщо вона ще раз появиться в Луцьку, то отримає більше. І це звичайне явище. Такий заробіток, як у Фреймут, дуже небезпечний. Ще у Ченігові її хотіли розірвати дупу і ще один отвір фашистським знаком, але вчасно змотала вудки.
Відповісти
Нарешті! Є правда на землі!
Відповісти
Ліпше в лайні жити, в лайні харчуватись і лайно захищати.
Та тих усіх підприємців, що брехнею заробляють - дурячи клієнтів, треба не те, що чмирити а розстрілювати виродків, потім вішати і ще розстрілювати.
Відповісти
А було так:
знімальна група після закінчення зйомок вирішила на халяву побухати.Випили,закусили,з дороги трохи втомились-не розрахували(то ж халява!!!).
На зауваження обслуговуючого персоналу не реагували(мовляв,ми кієвскіє звьозди).
І коли нарешті вже збирались прямувати до готелю-камераман не втримав в руках "казьонну" камеру.Внаслідок падіння котрої відвалився видошукач...
Елементарно,Ватсон!
Відповісти
Насправді, якщо не покращувати рівень обслуговування в усіх сферах, то так і будемо в болоті сидіти.

В нас як, доступний заклад - жахливий сервіс і всім добре.

Чистота в туалетах, на кухні і в голові, це не атрибути лише "крутих" закладів, це звичайна людська гідність.
Відповісти
так мова не про те.на зухвалість нарешті відповіли гідно.долой свавілля Фреймут!
Відповісти
В чому зухівалість? За те, що вона показує, як вас дурять, що ви платите за бруд, зіпосовані продукти, хамське ставлення - і вам це добре?! Полішуцьке лайно, яке звикло в бруді рости й жити. Як свині, чим брудніше і смердіючіше, тим хочеться більше повалятися. Та з такою позицією тебе жодна країна не прийме. Замість того, щоб одностайно підтримувати боротьбу за якісне обслуговування, ви лижите зад барменам, які вас обраховують, і ловите кайф. Ниць, гидота, грязь Москви. Повтікали з болота, але болото на обличчі не втерли. А якби тобі б наплювали в тарілку, ти б сказало, що смачніше?! Ти хоч раз бачилоЮ, як тобі в барах готують і якими руками. Фреймут - молодець!!!!!!! Бо наважується йти проти системи бидляти, а бидлятство пручається. Це стосується і VSC, і Сергія, і Кукусі, і іншої гамнусі. Смачнішого і м’якшого болота, бидлики.
Відповісти
"Фреймут - молодець!!!!!!! Бо наважується йти проти системи " - з головой все в порядке??? Лечиться пробовали? И не помогает? Совсем плохо.... Для адекватных сообщаю следующее, данная программа "Ревизор" - купленный и адаптированный для Украины формат. Таких "фреймут" полно на телеэкранах в каждой европейской стране. Так что не надо делать из нее революционерку. На, а ваше "обличчя" характеризует ваша писанина: "лижите зад ",Ниць, гидота, грязь Москви", "гамнусі... болота, бидлики". С таким выражениями, вас точно ни в одно цивилизованное общество не пустят, сидеть вам вашем болоте до конца дней...
Відповісти
Докази, що це куплено?
Відповісти
Вот на 100% с Вами согласна, людям показывают за какой кошмар они платят сумасшедшие деньги, а они ещё и возмущаются и только вздыхают: "А вот в Европе...."
Порядок должен быть в первую очередь в голове!!!!
Відповісти
усе,що ви гаписали -абсолютна правда.Однак, яке відношення це має до фреймут? Почитайте її інтерв'ю в останній Комсомольскій правді (ну й назва!) вона там вихваляється що справжнє життя і відпочинок у неї за кордоном...а тут так, лише робота... так само у 90-тих працювали рекетири на базарах. Дурні глядачі ще вірять у якусь порядність і об'єктивнісь? Платіть бабло і любий гадюшник буде ляля з екрану...ні - обі@ре з екрану.
Відповісти
Мені якось все рівно до Фреймут, вона на роботі і заробляє гроші.
Але те, що більшість власників готелів-ресторанів не мали поняття про кі-ть вішаків і ковбасу від хліба окремо, то це факт.
На мою думку, якщо є якісь стандарти, то їх потрібно дотримуватись. І навіть дурня слухати, раз на рік він теж розумне щось скаже.
Відповісти
Про дурня, це таке прислів'я, а не образа.
Відповісти
Та ви просто подивіться, яка вона насправді не щира , пафосна , це просто гра на глядача!!!!!Так вона за нас бідонецьких переживає , але фаст фудам таблички роздає!!!! Для мене основна думка людей, бо ж люди не в шоу грають, а живуть!!!!!Давайте будемо дорослими!!!!!
Відповісти
Правду кажете!!!!! Шоу та гроші!!!!!
Відповісти
моей радости нет предела)))
Відповісти
Наконецто получила
Відповісти
1.Дякуючи приїзду Фреймут, віддраяли за ніч "Мармеладку"
2.Якщо на кухні порядок, то чого не пустити туди Фреймут з камерами?
3. У половини з вас назавжди пропала б охота відвідувати заклади громадського харчування після відвідин їхніх кухонь і підсобних приміщень
Відповісти
Эта программа - нормальная реклама или антиреклама для заведений. А тому быдляку значит было что скрывать. А вы, похоже, такие же, как и он.
Відповісти
друзі,ми надто багато часу приділяємо такому лайну,як о.фреймут.щануймося,бо ит того варті!!!
Відповісти
прбачте:ми того варті!!1
Відповісти
...пробачте...
Відповісти
Шановне "бидло" якого весь опис приділяєш образі журналісту ?
Хіба не зрозуміло що у людей власна думка? Твої нікчемні зауваження не потрібні!
Відповісти
Таке враження, що більшість коментарів написала одна й та сама особа - власник закладу, де побили Олю Фреймут... Мабуть, одним місцем чує, чим це йому світить... Бо не вірю, що українці готові жити в лайні, харчуватися лайном, терпіти "ненав"язливий" сервіс у готелях України та ще й платити за те все, збагачуючи тих, хто їх тримає за лохів...
Відповісти
Нету Сталина на них....
Відповісти
Нету Сталина на них....
Бога для нас..........
Відповісти
Що тут говорити, нічого доброго вона не робить!!!! Я ще раз пояснюю це просто шоу!!! Вона не за нас переживає, а за РЕЙТИНГ ПРОГРАМИ!!!!
Відповісти
Бики і в африці бики. Корида - якраз місце, в якому водяться бики і всіляке хуйло! Підняти руку на жінку може тільки тупоголовий бик! Ось і все! І не важливо, права Ольга чи не права, вона жінка. Крапка.
Відповісти
Кто то решил ,что эта селючина может заполонить весь эфир и часть рекламного времени. Мерзкое выражение рожи + зашкаливает самолюбование. Если бычке зарядили в пятак , то ей енто пойдёт на пользу. А похорошему надо было рагулю обосцять!
Відповісти
Дорогие мои )Она звезда и её никто не имел право бить это статья покушение на жизнь человека)А заходить на чужую тереторию у них есть разрешение!!!
Відповісти
Самолюбива, високомірна , нахабна ось хто така Фреймут !!! Подивіться ревізію у Львові! Як вона розмовляли з старенький дідусем в готелі???????!!!!!!!!
Відповісти
я надеюсь кориду закроют к чёртовой бабушке. фреймуд молодец. какие же вы тупые, эта передача показывает же как к вам относятся за спиной в местах предоставления услуг жилищных и питания! пока не травонётесь, не поймёте
Відповісти
ЗА ЧТО БОРОЛИСЬ НА ТО И НАПОРПОЛИСЬ!!!И ПРАВИЛЬНО СДЕЛАЛИ НАДОЕЛ ЭТОТ ФАРС -ЦАРЕВНА ЛЯГУШКА МНЕ НАШЛАСЬ.
Відповісти
Ви більшість так говорите,що Фремут така високомірна,нахабна,грає на публіку,але чогось не Вас показують по телеканалах,не Вас впізнають на вулицях,не Ви заробляєте такі гроші.Чого добились Ви,щоб судити її?!Я за програму Ревізор,так більшість говорить программа підкуплена,навіть якщо і так,але вибачне цю гидоту на кухнях,в туалатех ,в приміщення не спеціально роблять,щоб зганбити заклад.Нам простим людям в яких точно нема дозволу пройти на кухню і подивись,що ж нам там подадуть і як воно зроблене,ця программа,хоч трішки відкриває очі.А за те,що сталось в Кориді,це взагалі кошмар,да може Ольга в чомусь і не була права,але права бити їх ніхто не давав.Тому давайте не будем так впевнені в цьому,що на наступний раз ВАС не побьють в цьому закладі!
Відповісти
ЦЕ ПРОСТО ЖАХ. БИТИ ОЛЬГУ ФРЕЙМУТ КОШМАР
Відповісти
Останні новини
В Івано-Франківську побили Ольгу Фреймут. ФОТО
07 березень, 2013, 14:20