Фани «Динамо» і «Волині» хотіли масового побоїща, - міліція

Фани «Динамо» і «Волині» хотіли масового побоїща, - міліція
Фани київського «Динамо» та луцької «Волині» хотіли помірятися силами на вулиці Потебні у Луцьку, втім міліція перешкодила їхнім планам.

Про це 11 березня під час прес-конференції повідомив начальник управління МВС у Волинській області Олександр Терещук.

Зі слів головного міліціонера області, грубих порушень громадського порядку під час матчу не було. Втім правоохоронцям вдалося попередити ймовірну масову бійку, яку задумали фани команд.

«Кримінальне провадження не порушили, але був інцидент, де вболівальники однієї й іншої команд, як вони сказали, «хотіли поборотися», але реально готувалися до бійки. Міліція прибула вчасно. Ми затримали 24 чоловіки. Щодо 15 складено адміністративні протоколи», - розповів Терещук.

Серед тих, хто хотів поборотися силою, були і неповнолітні. Їх передали батькам.

«Були деякі недопрацювання з боку міліції. Я їх побачив. На наступному футболі буде порядок. Є міліція, міліція повинна адекватно реагувати на всі порушення. А за порушення має бути відповідальність», - зазначив Терещук.

Він говорить, що бійки вболівальників зазвичай влаштовують для показухи, аби згодом зазняте відео викласти в інтернет. Про зустріч та місце бійки фани домовляються також зазвичай у мережі. Такі побоїща відбуваються подалі від стадіону, адже під час матчу присутні бійці спецпідрозділів і охорона, яка безлад локалізує.

До слова, до Луцька окрім фанів зі столиці приїхали і фанати львівських «Карпат». Втім автобус галицьких вболівальників з області виїхав мирно у супроводі міліції, і хлопці в бійках участі не брали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 77
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а львівці за кого хоч вболівали?
Відповісти
за "Динамо"
Відповісти
Що вiвцi мали робити в Луцьку? Вони ж друзяки з киiвськими фанами.
Відповісти
Лемки приїхали допомогти на фан марші.. дай повболівати за своїх друзів.)
Відповісти
А где логика, чтобы фаны Динамо, которые на поезде приехали и толком не знающие Луцк, поперлись на Потебни? Опять милиция себе ордена "рисует"!:)
Відповісти
зря недооцениваете ребят , все там четко. Риспект хулам!
Відповісти
Ці фани це просто стадо неотесаного бидла!!! Невже не можна спокійно подивитись гру? Навіщо ці бійки?
Відповісти
еге, вам з дивану видніше
Відповісти
якщо ти називаєш футбольних фанатів неотесаним бидлом то ти гірше них у всіх співідношеннях. Це їдина спільнота, яка старається довести, що наша країна не гнила береза, а багатолітній крепкий дуб... І не підписуй себе Лучанином, ти явно такого гордого звання не заслуговуєш.
Відповісти
"Це їдина спільнота, яка старається довести, що наша країна не гнила береза, а багатолітній крепкий дуб..."

Це як вона доводить? п'яні малолєткі які набухались пива і йдуть трощити огорожі? яка з цього користь?
Я бачу лише завчені кричалки, розмальовані вбухані фейси, кілька атрибутів улюбленої команди, і велике бажання показати із себе важливу персону, але розуму цих полішуків вистачає максимум на бійку.
Відповісти
не туда дивишся!
Відповісти
Лучанин! Ну що ти можеш шарити в футболі. Ти галіма кузьма, яка сидить перед телевізоро і волає: "Динамо гамно", "Фанати дебіли", але ж ти убоге створіння. Все що ти можеш в цьому житті - говорити за очі! Хочеш нам виразити свою думку - давай влаштуємо офіційну зустріч тебе з фанами ФК Волинь. І ти їм в очі то скажи. В неті я теж можу фраєрнутися. Наприклад, скажу буду погрожувати, розказувати який я модняк, але, навідмінно від тебе, я за базар відповідаю завжди. А от ти - ні. Так що закрий лямку і сиди мовчки!
Відповісти
А з якого джерела ти береш, що всі, як ти висловився бухі? Тепер молодь підтримує здоровий спосіб життя, якщо тобі невідомо?, то сходи та й поцікався по спортивних залах, тренажерних зала, стадіонах та різних групах у соц. мережах. І на скільки мені відомо, ці фани не напилися десь біля "барухи" і не робили розгону, типу "фейсон в тейбал", а зійшлись в нелюдному місці, щоб нікого не зачіпати і де менше очей. Так вже сталося ніхто не застрахований і ти не повинний обговорювати людей про яких не знаєш та невідаєш навіть в страшному сні!
Так що ліпше займись чимось корисним, книгу наприклад почитай, а не коментуєш тут про те чого не знаєш і не відаєш...

Відповісти
хай краще вийдуть на вулиці і сміття після своїх фаєрів і пляшок з під пива позбирають це була б користь
Відповісти
рівне гуд ,подай приклад!
Відповісти
та дауни вони, малолєтні тільки й вміють шо групами нападати бо в самих очко жим-жим.
причому їм пофіг на кого нападати, чи на донєцкіх, чи на київських чи на львівських, аби лише бухий шабаш влаштувати,БИДЛО
Відповісти
коля. в лице мені це скажи!
Відповісти
Ти мені не подобаєшся. Ще я не опускався до твого рівня щоб щось тобі доводити, з чого ти взяв, що твоя думка важлива для когось?
Відповісти
Просто в тебе очко жим-жим.
А нарахунок думки, я тобі при зустрічі поясню. Важлива вона чи ні.
Відповісти
Яка зустріч?
зустрітись з тобою це значить надати твоїм словам хоч якоїсь ваги, а тобі - можливості піднятись з соціального дна
Відповісти
коля. та ми не будемо говорити. Я лише поламаю тобі пальці щоб ти більше такого не писав і все. Розіцйдемося по хорошому.
Відповісти
З чого ти взяло що на тебе взагалі хтось увагу звертає? бидло є бидло.
І не треба лякати нікого, так ще діти в першому класі лякають і то їм більше вірять
Відповісти
КОля, я маю підозру, що ти вживаєш наркотики, якшо пишеш таке. бачю немаеш ти малейшого поняття про ультрас, і фанатизм... "кузьма-така кузьма".. вот шо тут можна додати..
Відповісти
навчись писати грамотно а тоді вже щось пиши
Відповісти
ти такий дерзкій тільки в інеті і все?
Відповісти
Коля, а де твої коми?!
Відповісти
Якщо говорити про орфографію, то ти ,КОЛЯ, теж не виділяєшся особливо правильністю. Я , звичайно, за те щоб навіть коментарі писали правильно,але це справа кожного.Відтак, перш ніж комусь дорікати - треба себе перевіряти.Багато мови було про перл Януковича "проффесор", але більш ніж половина не знає чому слово "професор" пишеться з однією Ф.
Відповісти
Ну звичайно, ви ж тут інтернет воїни тількі по клавішам стукати вмієте, хлопці честь область захищають!
Відповісти
що вони захищають? вони мені не подобаються
Відповісти
футболіст, рот затули!
Відповісти
Лучанин , а давай я з тобою і ти мені в очі скажеш це все шо ти тут написав про фанатів волині? якшо ти такий багато словний...Як тобі?
Відповісти
Я з тобою зустрінусь.. недописав вище))
Відповісти
йди семєчкі полузай на лавочці, гопнік
Відповісти
ЧЬоткій тада ти такий чьоткі даже по ніку... Вася замовкни .. інет воїн.)) ахахха яз таких людей ржу "німагу"..
Відповісти
Ахахахах гопніки аж киплять від того що усвідомили своє убоге сосуществованіє, вони ж думали що вони круті фани а виявились звичайним соціальним прошарком населення, який мало хто поважає
Відповісти
звичайним соціальним прошарком населення, який мало хто поважає виявились такі як ти .. тому що ви сидете пишете оттут всяку херню а в реальному житті ви боягузи. шо ти можеш поставиити любому фану?? ти в спорт залі хоч раз був??? йди внатурі пива попий...
Відповісти
Адмін, видали цю новину! Це тупорила провокація і пускання пилі в очі людям міліцією!
Відповісти
Кращеб попитали в самих хуліганів, міліцію вони слухають, у наш час міліція завжди бреше!
Відповісти
фани це тупі гопніки які крім як кричати і битися нічого більш не вміють.
жодної соціальної користі, лише пиво, кричалки і бійки
Відповісти
Просто респектабельний піар-імідж в сторону наших м"ягко кажучи правоохоронних органів (з маленької літери). Реально все що вони можуть це сидіти і чухати свої наївші бороди і кричати немов вони найкращі американські поліцейські по породьбі з організованою злочинністю, наркоторгівлею, проституцією, згвалтуваннями і т.д. й т.п., а насправді якщо їм на стіл готового не поставити, до варити вони не підуть!
Відповісти
Шановні учасники обговорення. Не припините ображати один одного - просто закрию коментарі. Коментарі зникнуть, новина залишиться - воно вам таке треба? Хочете критикувати - критикуйте виховано.
Відповісти
Ці невиховані невігласи не вміють інакше
Відповісти
editor/ доволі таки правильно зробиш!
Відповісти
єдині що хоча б щось робить в луцьку це націоналісти
Відповісти
правильно зокрема Свобода, а фани лише кричать і руйнують ,причому неважливо якої команди фани всі однакові
Відповісти
Свобода Єдина Сила Українців!!!
Відповісти
+100 в підтримку!!!!
Відповісти
Фани- це малолітні гімнюки які не знають як поводитись на стадіоні
Відповісти
"фани" то занадто голосно сказано, цей ніби-то фансектор №17 з сусідніх секторів не чути, он як карпати приїзжають зі своїми, то перекрикують весь стадіон, теж мені вболівальники, толку з тих ваших "грядок", нічого не можете зробити на стадіоні, то хочете поза ним реабілітуватись, ну-ну
Відповісти
Згіден.. Ви й один до одного по=людскі не можете ставитись( знаю на власному прикладі)! Група старших вказують шо робити, і шо кричати, а малолітні з радістю кричать.. з дітьми страшно на стадіон піти, одна лайка з 17 сектора... а всі ці фашистські зіги це просто ганьба
Відповісти
мда.. прочитав.. замислився.. маразм!!! Все що я хочу сказати!!!
Відповісти
То точно ціпридурки на трибунах це маразм і дебілізм
Відповісти
Кузьмічі ви такі кузмічі.. Хтось там расказувє шо фани лемок голосніші знас? Місто в них більше трошкі якшо ви не замітили??! Як факі ним тикати за спинами беркутів то всі ви блять модні.
Відповісти
При чому тут місто?? якби було нормальне ставлення до нових людей на секторі, а не по-бидлячому, то й у нас можна було б чпокійно 2 сектора назбирувати!!!1
Відповісти
Фанатизм, в любому його прояві, абсолютна х*йня. Це доведено історією. Нічого путнього з цього не виходило, ніколи. Проаналізуйте історію та робіть висновки. В більшості, ярі фанатики будь чого, проживали і закінчували життя недуже добре, оскільки за той посправді "вбитий" час, люди втрачають практично всі можливості знайти своє місце в житті, бути кимось і просто жити в задоволення. До цього всього, в додаток ідуть травми, каліцтва і т.д. Навіщо псувати собі життя абсолютно непотрібним родом занять? робіть висновки
Відповісти
якщо розібратись по суті, то кожен, хто йшов на цю бійку, мав би розуміти куди він іде і чим це може закінчитись.
Тому, особи, які свідомо йдуть на отримання тілесних ушкоджень та насення таких іншим - є не далекими в розумінні цінностей людських, здоров'я та життя.
Краще було би їх ізолювати та дати можливість перебити одне одного, суспільство самоочистилось би.
Прошу вважати цю думку окремою і суб'єктивною, не хамити, бо мені це до одного місця, а конструктивно критикувати чи підтримати.
Відповісти
Оттак прочитав всі ваші коентарі, поржав, дякую за піднятий настрій ... та да сидіти дома за компютером і критикувати дії інших то це дійсно круто , і виглядае дуже розумно... ставлення до людей на 17 секторі оце цікавий коментар був... кому хто що вказуе?? якшо ти прийшов на цей сектор то будь добрий заряжай і підтримуй свою команду, а якшо неподобаеться стадіон великий і секторів хватае... а прийти пофотатись для себе , або прийти п"яним невміняемим теж мабуть круто?? .. люди ви нічого нетямите в фанатизмі , взагалііі нічого ..
Відповісти
Та звичайне бидло, вчорашні гопникі та емачі які незнаючи, як би піднятися в очах інших пішли на сектара кідати зіги та кричати кричалки. тисячі разів напорюавався на так званих фанатів коли не зміг дійти з ними консенсу пропонував бійку один на оди вони всі як діти криються своїми фірмами і пропонують прийти на сектар бо тільки тоді вони і модні шоб нападати сотнею на одного.
Відповісти
Значить на таких ти напорювався...))
Відповісти
Gans,Волинянин,ну і всі Ультрас які намагаються зараз донести що вони дійсно запеклі вболівальники та не є бидлом,ви говрите що ви не п*яні "малалєткі" і адекватні люди, а самі після хвилі критики одразу хочете зустрітись з автором і переламати йому пальці, хіба врівноважена людина так сприймає думку яка суперечеть її власній?
Відповісти
Ей ти ,лучанин! Ми хочяб проводим час весело ,а не з пісюном в руці!Ти щось говориш про 17 сектор?Не був, не знаеш, не говори!
Відповісти
отак от, фанати 17 сектору станьте нормальними, а не бидлом, і ставлення зміниться... Шо розумного в цих зігах??? Шо розумного в пісні "покажи п...у" і т д??
Відповісти
тільки тут писати умієте ,а це як ви говорите "бидло",пропагандує здоровий спосіб життя ! а не сидить за компом і наганяє незнаючи нічого і нікого !!! смішно звичайно )
Відповісти
Абсолютно не згодний :) кожна свідома і самодостатня людина сама розуміє, що треба робити аби бути здоровим. Безцільні бійки та травми - це аж ніяк не пропаганда здорового способу життя :) оце дійсно смішно.. чи це можливо пропаганда ходити в качалкі, бо це зараз дуже попсово?? від того, що збільшаться банки розуму не додасться :)
Відповісти
Волинянин1,заміть усі говорять в загальному і не про усіх фанатів а про окермих(невихованих,п*яних неадекватів), а ти тут кричиш, що ви всі нічого не знаєте і обзиваєш авторів....і хто після такого вас буде нормально сприймати?
Відповісти
так якщо нічого не розумієте нетреба тут писати що всі бидло ,"малалєткі" !!!
Відповісти
патріотизм і націоналізм починається з малого. у нашому Хвипадку - любові до своєї команди. Така традиція всіх фанів світу, кричати, матюкатись і тому подібне.Зіга на секторі явише не нацистське. Хоча пишуть , що зіги на секторі Фашистські. фашизм був у Італії. Зігу використовував Юлій Цезар як вітання. і казав (аве мені). тому трактувати підняту праву руку можна по-різному. Хлопці з Луцька - молодці. справді дотримуються здорового способу життя.майже усіх знаю особисто,бо ходжу на 17. Праву руку не піднімаю, про піз..у не співаю, не матюкаюсь. тут справа кожного. зате треба подивитись на кузьму перед матчем,що вони роблять на території стадіону: горілка і насіння на закуску.спершу зробіть перегляд футболу тверезим для себе, а потім звинувачуйте інших.спорт і алкоголь не сумічні речію отож, думайте.
Відповісти
Ти один там такий альбінос!!
Відповісти
А чого ви гоните на 17 сектор??? Чи думаєте, що там саме "бидло". Мої друзі іздили на футбол, вболівали на 17 секторі, причому тверезі і адекватні люди! Я не спорю, шо є різні фани, в яких одне на думці-бійка, але є і нормальні фанати! Тому прошу не виражатися загальною фразою, що 17 сектор -"бидло"!!!
Відповісти
ПРосто розумні всі от вони знають все і всіх, значить всі бидло і малолєткі)) ахах)) зробим зустріч бидла ,п"яних малолеток з тверезим прошареним народом?))
Відповісти
можна!))
Відповісти
я вас усіх люблю і обожнюю. Ви такі милі. Давайте більше цегли!
Відповісти
ужас школота завязуйте!!!
Відповісти
Hier sieht ja aus wie bei Hempels unter dem Sofa!
"кузьмич" Unter den Blinden ist der Einaeugige Koenig!
Відповісти
Ребята когда дерутся -не выпендриваются,а защищают честь клуба!Не знаете-не пишите ХЕРНИ на молодых людей.И кстати,молодежь за здоровый образ жизни!Курящих и пьющих там нет. Все вы дома смелые и только в соц.сетях можете защищать честь своего клуба!
Відповісти
Мне скинули ссылку и сказали ,что с коментов можно поугарать.
Так и есть,прочитав сообщения чёткого,лучанина и коли+т.д.,
мне стало довольно смешно,поскольку ребята ничего не знающие о околофутболе пытаются показать себя знатоками и просто высказывают СВОЮ обоснованную мысль и навеивают на таких же слепых читателей неправильное осознания и понимания понятия фанатов клуба.
Как было неоднократно написано, клоуны непонимающие нечего в ОФ, просто закройте рты и читайте новости молча.

п.с. большой плюс и респ ребятам понимающим и пытающихся объяснить этим обезьянам толк.
п.с.2 в таких движениях и правду ЖОЗ.
Відповісти
яка стаття, такі і коментарі ))) \о
Відповісти
Останні новини
Фани «Динамо» і «Волині» хотіли масового побоїща, - міліція
11 березень, 2013, 12:18