У Луцьку визначили «королев» футзалу

 У Луцьку визначили «королев» футзалу
Традиційний турнір «Королеви залу» асоціація міні-футболу (футзалу) Волині провела 8 березня.

Цього року Луцьк уже всьоме зібрав аматорок спорту на традиційний турнір. На змагання приїхали учасниці з Києва та Санкт-Петербургу. Волинь презентували луцький «Легіон», «Ковельчанка» з Ковеля та «Ладомир» із Володимира-Волинського.

По три команди зіграли в коло в двох групах, і таким чином визначили півфінальні пари. В групі А потужно виступили володимирські дівчата, які забили три «сухих» мʼячі киянкам і розгромили петербурзький «Кубль» ‒ 10:0.

У групі В жереб змагалися найсильніші команди турніру. В першому матчі зустрілися землячки з Луцька та Ковеля ‒ 1:1. Далі ж луцький «Легіон» поступився петербурзькій «Омезі PRO», проте їх подолали ковельчанки, які зайняти перше місце в групі.

У першому півфіналі «Ковельчанка» прогнозовано подолала «NRG» з Києва, а володимирський «Ладомир» програв «Омезі PRO» 3:2.

Матч за 5 місце приніс перемогу луцькому «Легіону» над петербурзьким «Кублем». І надалі в усіх матчах перемагали волинські дівчата. Щоправда, в грі за «бронзу» «Ладомиру» знадобилася серія пенальті, а ковельчанки в фіналі знову зустрілися з «Омегою» і знову повторили рахунок відбіркового туру 3:1.

Отже, команда Ковеля вже вдруге за історію турніру здобула головний трофей.

До проведення заходу долучився благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє», одним із пріоритетів якого є підтримка спорту і який продовжує надавати не лише фінансову, а й всебічну допомогу спортивним заходам, що відбуваються в області. Окрім того, серед організаторів ‒ Волинський центр «Спорт для всіх».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
от один Лазорко продовжує працювати, а де всі інші, лише хамлять і морди б*ють.
Відповісти
классній захід був, по-більше би такіх, можливо й бидла поменшоло!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку визначили «королев» футзалу
11 березень, 2013, 14:07