Facebook повністю змінив дизайн. ФОТО. ВІДЕО

Facebook повністю змінив дизайн. ФОТО. ВІДЕО
Соцмережа Facebook представила новий зовнішній вигляд стрічки новин.

Якщо раніше соцмережа показувала всі оновлення відразу, то тепер у ній передбачено кілька потоків, ‒ повідомляє ТСН.

Так, новини тепер будуть сортуватися за категоріями: нещодавнє, від усіх друзів, тільки фотографії, музика, ігри, підписки на сторінки, групи та інші. Включити потрібний фільтр можна у блоці, який знаходиться у верхньому правому куті.

Гендиректор компанії Марк Цукерберг, розповідаючи про нововведення, заявив про бажання зробити Facebook «найкращою персоналізованою газетою в світі». За його задумом, стрічка повинна виглядати однаково на всіх типах пристроїв: компʼютерах, смартфонах і планшетниках.

Щоб взяти участь в тестуванні нового інтерфейсу, потрібно записатися в лист очікування на спеціальній сторінці Facebook. Крім того, в стрічці зʼявляться картинки більшого розміру – вони будуть займати всю ширину блоку. Завдяки яскравим ілюстраціям і потокам, що нагадують рубрики, скоро соцмережа Цукерберга дійсно стане схожою на журнал, зазначають експерти.

Змінивши дизайн новинної стрічки, компанія хоче вирішити дві проблеми відразу. Вона сподівається утримати користувачів, які йдуть з Facebook в спеціалізовані соцмережі, і зробити так, щоб вони проводили більше часу на сайті, прокручуючи потоки з різним контентом. Зараз, за словами Цукерберга, середній користувач проводить в Facebook 22 хвилини щодня.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивно, у мене той самий дизайн.
Відповісти
Останні новини
Facebook повністю змінив дизайн. ФОТО. ВІДЕО
11 березень, 2013, 13:44