У Ковелі теж буде центр адміністративних послуг

У Ковелі теж буде центр адміністративних послуг
У Ковелі планують створити Центр надання адміністративних послуг.

Таких об'єктів у 2014 році в Україні має працювати більше семи сотень, - повідомили у прес-службі мерії Ковеля.

Під час наради щодо створення ЦНАПу міський голова Олег Кіндер ознайомив присутніх з концепцією створення центру надання адміністративних послуг - «єдиної приймальної» щодо більшості адміністративних послуг, які надають органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування.

Як стверджує Кіндер, в Україні, зокрема й у Ковелі, склалася ситуація, що навіть базові адміністративні послуги розпорошені територіально: людині треба ходити по всьому місту, щоб знайти управління праці та соціального захисту, Держземагентство, державного реєстратора, щоб зареєструвати бізнес, отримати документ дозвільного характеру тощо. Це створює незручності для громадян.

Як зауважив мер, міська влада зацікавлена у тому, аби створити для ковельчан зручні та доступні умови отримання адміністративних послуг. Для цього територіальні органи Міністерства юстиції України, Держземагентства, Державної міграційної служби, Державтоінспекції МВС, Держархбудінспекції мають скоординувати свої дій щодо належного виконання вимог відповідних нормативно-правових документів.

Нагадаємо, в Луцьку під ЦНАП віддали будівлю Будинку побуту на вулиці Лесі України, в якій майже завершили ремонтні роботи. В обласному центрі центр планують відкрити наприкінці березня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП, Ковель
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"ДУРНОЙ ПРИМЕР – ЗАЗАЗИТЕЛЬНИЙ!"
Відповісти
Останні новини
У Ковелі теж буде центр адміністративних послуг
12 березень, 2013, 12:00