Що і де буде в луцькому Центрі адмінпослуг. ФОТО

Що і де буде в луцькому Центрі адмінпослуг. ФОТО
Другий поверх ЦНАПу займуть працівники, які обслуговуватимуть суб'єктів господарювання, відділ звернень громадян та оперативна служба «15-80».

Сьогодні голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук, міський голова Микола Романюк, його заступник Лариса Соколовська, заступник, керуючого справами виконкому Юрій Вербич оглянули стан виконаних робіт у Центрі надання адміністративних послу, повідомили у прес-службі муніципалітету.

Директор департаменту ЦНАП Лариса Карп’як розповіла, що перший поверх установи працюватиме за принципом «єдиного вікна», який передбачає, що різноманітні довідки, погодження та висновки збиратимуться працівниками, а не покладатимуться на замовника.

Частина другого поверху використовуватиметься для обслуговування суб’єктів господарювання, а ще там будуть розміщені відділ звернень громадян і цілодобова служба оперативного реагування «15-80».

На третьому поверсі знаходитиметься управління містобудування та архітектури і земельних ресурсів, на четвертому – управління розвитку підприємництва та реклами.

Така структура дасть змогу працівникам виконавчих органів міської ради зекономити час на реєстрацію звернень та підготовку результату послуги, впорядкування роботи з документами та зосередити увагу на підвищенні якості обслуговування замовників.

Для унеможливлення будь-яких зловживань буде відбуватися відеоспостереження і звукозапис усіх розмов громадян з надавачами послуг.

Щодень 32 спеціалісти зможуть прийняти 400-500 громадян. Для найменших лучан тут відкриють кімнату для дітей.

Карп’як повідомила, що підготовлено Постанову Кабінету Міністрів України, де є перелік послуг органів виконавчої влади, які мають надаватися через ЦНАП. До цього переліку послуг має увійти навіть видача паспортів, проїзних документів дитини, будівельні паспорти, відбуватиметься реєстрація місця проживання тощо.

«Зокрема наших послуг має бути близько 150», – констатувала посадовець.

Насамкінець зустрічі Романюк зауважив, що ЦНАП можуть відкрити до кінця березня.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЦНАП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я думаю, що це класна ідея, центр адм.послуг-звучить по-європейському! мені здається,це буде,щось накшталт,Грузії- там усі міста мають такі центри, і хабарів не будуть брати!
Відповісти
Останні новини
Що і де буде в луцькому Центрі адмінпослуг. ФОТО
14 лютий, 2013, 18:07