Трибуну Волиньради блокуватимуть через Бандеру?

Трибуну Волиньради блокуватимуть через Бандеру?
Депутат Волинської обласної ради Сергій Слабенко закликає колег блокувати роботу ради, якщо депутати не дадуть гроші на пам'ятник Степану Бандері в Луцьку.

З його слів, проект рішення про виділення 250 тисяч гривень на монумент вже готовий. Також «нашоукраїнці» запропонували іншим фракціям підтримати проект, розповів Слабенко під час чату на сайті Волиньради.

«Стосовно позиції, які висловлює ОДА в особі голови щодо недоцільності виділення коштів з обласного бюджету, то, вважаю, що - це позиція окремого представника влади та депутата. Вважаю, що для фракції Партії регіонів в облраді ця позиція не буде визначальною під час голосування і це дасть можливість ухвалити рішення», - зауважив політик.

Окрім цього він закликав «свідомих» депутатів у випадку «негативного голосування по цьому питанню» блокувати ухвалення інших рішень, пов'язаних з внесенням змін до обласного бюджету на 2013 рік. Мовляв, таким чином потрібно спонукати виконавчу гілку влади прислухатися до численних побажань волинян щодо спорудження пам'ятника Степану Бандері в місті Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Слабенко давно сжог партбилет КПСС ?
Відповісти
Ты штатный стукач КГБ.
Відповісти
А ты что не был эамполитом ?
Відповісти
Слабенку вже взагалі "дах" зриває на тих сесіях!:(
Відповісти
дайте Слабенку щось від поноса йщму потрібен психіатр
Відповісти
Однозначно й безапеляційно памятник Степану Бандері в Луцьку повинен стояти!Підтримка й повага особисто Сергію Слабенко за жорстку позицію по цьому питанню!
Відповісти
дивна партія удар на волині :-)
Пямятник бандері - підтримують, а від партії в депутати облради ведуть сина секретаря кпрс.
Логіка де?
Там де гроші?
Відповісти
Фу , позор , дедам в спины стреляли , бендеравцы , сколько простым русским людям вас терпеть ? Вы все ставленники австровенгерского штаба , фашисты ! украинцев не существует , вы ополяченные малоросы и русофобы ! Слава Сталину и русским , слава КПСС , за Веру за Царя !
Відповісти
Я націоналіст з 4-х років, але, по-моєму, хлопці займаються жуйньою. - Бандера у людей на надцятому місці. Хлопці, вертайтесь на землю! Займіться нагальними проблемами лучан і волинян!
Відповісти
по тебе ГУЛАГ плачет , фашист недобитый , бендеравец , доколе ?
Відповісти
Позор биндеравцам ! Слава КПСС и коллективизации !
Відповісти
Слабенку (як й Алєксєєву) за день до виборів така поведінка в облраді вигідна, адже можна буде все звалити на "Свободу" й черговий раз їх звинуватити в надмірному політиканстві й нездатності приймати рішення економічного та соціального характеру. Тобто зменшити шанси Боруцького. В цій ситуації (Вітіва вже не має в облраді, Боруцького ще не має) Слабенко залишається одним з найбільш харизматичних опозиціонерів, а зайва конкуренція є зайва. Алєкєєв думаю також вже має підготовлені прес-релізи про виділення коштів О. Лазорком на будівництво пам'ятника С. Бандері?! Політика! Вибори!
Відповісти
Слабенко взагалі "слаБенькій" став!:)
Відповісти
Зрозуміло, що є як прихильники, так і противники цієї ідеї але - чому за наш рахунок??? Ось всі хто за - нехай скинуться самі і будуйте, а при чому тут бюджет?
Відповісти