«Різнику» з луцького «Версаля» дали три з половиною роки

«Різнику» з луцького «Версаля» дали три з половиною роки
Чоловіка, який півтора року тому ледь не зарізав людину в туалеті клубу «Версаль», ув'язнять на 3,5 року.

Мабуть, не розрахувавши дозу спиртного, лучанин близько четвертої години ранку, почав дебоширити: ображати присутніх, нецензурно лаятись. А потім і трапився інцидент у вбиральні, пише Під прицілом..

Згідно з висновком судово-медичної експертизи, численні ножові поранення, які отримав потерпілий, відносяться до важких тілесних ушкоджень з ознакою небезпеки для життя.

Зловмисник, за рішенням Луцького міського суду Волинської області, отримав покарання у вигляді трьох з половиною років позбавлення волі. Однак, вирішивши, що його покарали понад міру, подався до Апеляційного суду Волинської області. Судовий розгляд відбувся восьмого лютого цього року.

У апеляційній заяві зловмисник наводить цікаві факти стосовно свого життя. Мовляв, у нього на утриманні є двоє маленьких діток, які постійно хворіють. Дружина не працює. За місцем роботи його характеризують позитивно.

Окрім того, свою вину визнає повністю. Практично одразу відшкодував потерпілому матеріальні та моральні збитки. В результаті, навіть сам потерпілий не наполягає на тому, аби його кривдника покарали ув'язненням.

Суд апеляцію засудженого не врахував, вирок першої інстанції залишив без змін.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Різнику» з луцького «Версаля» дали три з половиною роки
14 лютий, 2013, 17:15