Ключові переваги безпровідного пилососу

Ключові переваги безпровідного пилососу
Як і багато інших пристроїв, пилососи з часом вдосконалюються. Вони стають потужнішими, компактнішими і зручнішими.

Типовий приклад – безпровідні ручні моделі QuickStick. Докладніше про них вам розповість сайт THOMAS. Ця техніка не лише ефективно очищує різні поверхні, а й відв’язує вас від розетки завдяки використанню акумулятора.

Чому пилосос-стік

Пилосос-стік (stickvacuum) є фактично зменшеним і дещо вдосконаленим варіантом вертикального пилососу. Він простий у використанні, зручний у зберіганні та обслуговуванні. Давайте поглянемо на основні переваги такої техніки:

• Розмір/вага. Стік менший та легший в порівнянні з моделями традиційної конструкції. 2-3 кг – це зовсім небагато. Завдяки цьому пристрій легше переміщувати. Ним можуть користуватися навіть підлітки, люди похилого віку та люди з обмеженими фізичними можливостями. Компактність також означає, що для зберігання техніки потрібно виділяти менше місця.

• Вартість. Маєте обмежений бюджет? Стіки часто є дешевшими в порівнянні з більшими аналогами (при схожих характеристиках). Зазвичай це пояснюється трьома факторами: менш потужні двигуни, менше місця для виготовлення та зберігання продукції, менше аксесуарів. Але сучасні моделі стіків по своїй потужності та функціональності можуть навіть перевершувати велику техніку.



• Швидке прибирання. Собака щойно натрусила своєї шерсті? Подзвонив друг і сказав, що зараз прийде до вас? Ще одна велика перевага компактного пилососу – швидкість роботи. З ним очистити дім стає набагато простіше. Ви встигнете це зробити навіть у терміновому порядку.

• Зберігання. Чим менша річ, тим легше її зберігати. Це особливо важливо для власників невеликих квартир та будинків. Деякі пилососи мають настінні кріплення, що дозволяє зекономити ще більше корисної площі приміщення. Такий пристрій можна покласти на верхню полицю шафи чи поставити за диван.

• Зручність. Вона обумовлена в першу чергу вертикальним дизайном та використанням сучасних технологій. Відсутність електричних дротів – типовий приклад ефективного спрощення.

• Універсальність. Стіки часто можуть змінювати розмір. Вони складаються і розкладаються в залежності від того, що саме вам потрібно прибрати. Наприклад, для чистки килима підійде довгий пилосос. А для дивану чи стільниці варто зробити його трохи коротшим.

• Низький рівень шуму. У вас є домашній улюбленець, який сприймає ревучий пилосос як свого особистого ворога? Не хочете турбувати гучним прибиранням малу дитину, інших членів сім’ї чисусідів? Більшість стіків працюють доволі тихо.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ключові переваги безпровідного пилососу
29 вересень, 2016, 13:28