Навіщо вам потрібен персональний кухар?

Навіщо вам потрібен персональний кухар?
Хочете їсти що завгодно і коли завгодно? Прагнете насолоджуватися кулінарними експериментами, не вирушаючи для цього в подорож різними містами та країнами?

Тоді вам потрібен повар в сім`ю з проживанням. Які саме переваги ви отримуєте, найнявши його?

Про це і поговоримо. 10 аргументів на користь персонального кухаря.

Ось кілька причин, через які люди наймають професійних кулінарів для роботи в сім’ї:

• Економія часу. Вся кухонна робота лягає на плечі найманого працівника. Ви можете розслабитися і займатися своїми справами. З’являється більше часу на роботу, розваги, відпочинок з родиною. Кухня завжди чиста, посуд акуратно розставлений на полицях. Усюди панує зразковий порядок. Звичайно, якщо працює справжній професіонал.

• Зручність. Досить лише висловити свої побажання – і скоро страви з’являться на столі. Це навіть швидше і простіше, ніж доставка їжі. Зголодніли чи просто хочете поласувати чимось незвичним? Для цього не потрібно вдягатися, заводити машину та вирушати в ресторан. Ви отримуєте справжню високу кухню, але з перевагами спокійного сімейного відпочинку. Ви навіть економите кошти. Адже не потрібно витрачатися на бензин чи таксі, наймати няню. Більш того – працівник подає страви до столу. Тобто клієнт одночасно отримує й офіціанта.

• Якість. Сімейний кухар займається і закупівлею продуктів. Він відбирає їх набагато ретельніше, ніж це роблять в багатьох закладах громадського харчування. Тому приготовані страви можна їсти, не турбуючись про неякісну сировину.

• Індивідуальність. Кухар складає меню з урахуванням вподобань усіх членів сім’ї. Виникли нові побажання? Меню легко скоригувати. Є особливі потреби? Хтось з родини дотримується дієти чи має медичні обмеження щодо харчування? Це також приймається до уваги.

• Підготовка до свят. Плануєте відсвяткувати якусь значну подію чи влаштувати прийом для друзів? Не потрібно шукати ресторан чи займатися пошуком кухаря. У вас вже є знавець своєї справи. Він допоможе скласти святкове меню, сервірувати стіл і навіть може дати корисні поради щодо організації події. Господарі спокійно приймають гостей, а не гарують на кухні.

• Різноманіття. Досвідчений кухар вміє готувати сотні й навіть тисячі страв. Бажаєте спробувати щось з італійської, мексиканської, німецької чи іншої кухні? Для цього не потрібно шукати спеціалізований ресторан чи вирушати в мандрівку. Просто розкажіть про свої побажання сімейному кулінару.

У ресторані ви – один з багатьох гостей. А з персональним кухарем дім перетворюється на особистий ресторан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Навіщо вам потрібен персональний кухар?
29 вересень, 2016, 13:37