Чому і як працює реклама на маршрутках?

Чому і як працює реклама на маршрутках?
Реклама на маршрутних таксі – чудова можливість розповісти потенційним клієнтам про ваші товари чи послуги.

Цей маркетинговий інструмент дозволяє зацікавити цільову аудиторією продукцією, подією, веб-сайтом за рахунок частої взаємодії.

Докладніше про цей вид реклами читайте тут - https://priisk.ua/reklama_na_marshrutkah/.

Чому просування з використанням громадського транспорту є ефективним? Розглянемо основні причини цього.

Довготривалий вплив

Маршрутка курсує по місту близько 10-12 годин на добу, до семи днів на тиждень. Люди бачать рекламу багато разів, завдяки чому вона добре запам’ятовується. Інформація закладається у мозок навіть на підсвідомому рівні.

Охоплення великої території

Фактично ви отримуєте білборд на колесах. Недолік стаціонарної реклами в тому, що вона не рухається. Тому її бачить обмежена кількість людей. З маршрутним таксі ви охоплюєте значно більшу цільову аудиторію. Транспортний засіб курсує по різних куточках міста і навіть між населеними пунктами.
Щодня маршрутка проїжджає сотні кілометрів. У населеному пункті майже на кожному кроці її бачать люди. Лише уявіть, скільки потенційних клієнтів побачать рекламу за тиждень, місяць чи рік. В результаті маркетингова кампанія виявляється значно вигіднішою, ніж за використання деяких інших прийомів.

Великі розміри

Білборд на колесах – це не лише мобільність, а й можливість розмістити багато інформації. На зовнішніх поверхнях є достатньо місця для великих зображень і тексту. Це подвійна перевага. По-перше, великі символи краще помітні здалеку. Тому їх побачить більше людей. По-друге, на одному транспортному засобі можна розмістити більше інформації. Це робить рекламу більш зрозумілою.

Універсальність

Реклама на маршрутці охоплює різні верстви населення. Її бачать студенти і пенсіонери, робітники та службовці, водії та пішоходи. Вам не потрібно витрачати час та гроші на визначення найбільш перспективної цільової аудиторії. Більше охоплення – більша ймовірність досягнення поставлених у маркетинговій кампанії цілей.
Просувати таким методом можна і місцеві, і міжнародні компанії, а також сайти, громадські заходи і т.д.

Наполегливість

В даному випадку це означає, що від реклами просто не сховатися. Великі зображення та написи змушують звернути на себе увагу. Якщо листівку чи буклет людина може викинути не читаючи, то з маршрутним таксі зробити це не вдасться.

Є додаткова перевага і для власників таксі. Плівка з рекламною інформацією працює як додатковий захист від механічних пошкоджень, хімічних речовин, УФ-променів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати колір дивану?
29 вересень, 2016, 14:07
Чому і як працює реклама на маршрутках?
29 вересень, 2016, 14:01