Те, що ви повинні взнати перед візитом у Дубай

Те, що ви повинні взнати перед візитом у Дубай
Бажаєте, щоб ваш відпочинок у Дубаї пройшов приємно та безпечно? Для цього ви можете скористатися послугами гіда від shantours.ru, який дасть розгорнуту консультацію по всіх важливих питаннях.

Але якщо ви задумали самостійну подорож, наші корисні поради можуть стати в пригоді.

Особливості відвідування Дубая


Кілька рекомендацій для туристів, які зібралися відвідати найбільше місто ОАЕ:

• В Дубаї є два сезони – гарячий і спекотний. Період між жовтнем і квітнем, відомий як зимовий сезон, є більш м’яким. Температура повітря трохи знижується, частіше йдуть дощі.

• Бронюйте готель за кілька місяців до приїзду. Дубай з кожним роком стає все більш популярним серед туристів. Тому варто наперед потурбуватися про місце проживання. Бажано здійснювати бронювання за 2-3 місяці перед прибуттям.

• Якщо ви відвідуєте емірат в священний для мусульман місяць Рамадан, поважайте місцеві традиції. Це свято відмічають протягом усього дев’ятого місяця 12-місячного ісламського календаря. Не рекомендується їсти, пити і палити перед місцевими жителями між сонячним сходом та заходом. В готелях і ресторанах для туристів це дозволяється робити. Але бажано уточнювати правила конкретного закладу.

• Збираючи речі перед відпусткою, враховуйте мусульманські традиції. Жіночий одяг вважається непристойним, якщо він короткий, прозорий чи дуже щільний. Чоловіки не повинні ходити з оголеним торсом. Тож футболка чи сорочка є обов’язковими предметами гардеробу. Поводьтеся скромно, щоб демонструвати повагу до місцевих жителів і не викликати їхнього незадоволення.

• Ніколи не фотографуйте людей без їхнього дозволу. Виняток – зйомка у відомому туристичному місці, де місцевий житель може просто випадково потрапити в кадр. Особливо не рекомендується фотографувати мусульманських жінок. Просити їхнього дозволу також не варто. В ОАЕ вважається, що чоловік не повинен підходити до незнайомої жінки й розмовляти з нею. Також не знімайте державні будівлі та режимні об’єкти, такі як казарми, аеропорти, урядові будівлі.

• Чайові у Дубаї є звичайною практикою. В більшості ресторанів їх вписують в рахунок. Водії таксі зазвичай не очікують на додаткову фінансову винагороду. Носильникам у магазинах прийнято давати на чай.

• У Дубаї туристам дозволено вживати алкогольні напої. Але цього не можна робити публічно. Купувати спиртне можна тільки у закладах, які мають на це відповідну ліцензію.

• Уникайте публічних проявів почуттів. У публічних місцях краще утриматися від обіймів, поцілунків та інших ніжностей. Та них багато туристів були арештовані поліцією Дубая.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Те, що ви повинні взнати перед візитом у Дубай
29 вересень, 2016, 14:15
Як вибрати колір дивану?
29 вересень, 2016, 14:07