У Луцьку діти змагалися в міні-футболі. ФОТО*

У Луцьку діти змагалися в міні-футболі. ФОТО*
Міжнародний турнір з міні-футболу «Адреналін» серед хлопчаків віком 9-10 років відбувся уже вдесяте в приміщенні військового ліцею, що в Луцьку. Організувати це свято молодіжного спорту допоміг благодійний фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє».

Цього разу в ньому взяли участь команди багатьох областей України. Приїхали позмагатися за чемпіонський титул і юні спортсмени з Білорусі та Словаччини, ‒ повідомляють організатори.

Серед гравців 2002 року народження юні волинські футболісти посіли четверте місце У грі за бронзові нагороди вони поступились Івано-Франківській команді «Ніка» з рахунком 1:2.

Фінал турніру з міні-футболу серед дітей 2003 року народження видався гарячим. Адже у вирішальному матчі зустрілися львівські «Карпати» та футболісти другої команди київського «Динамо». Кияни виявилися сильнішими і перемогли.

Організатор змагань, депутат Луцької міської ради Микола Дендиберін під час нагородження подякував фонду Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє», який долучився до проведення турніру, та особисто його засновнику за матеріальну підтримку, за можливість для дітей побувати на святі спорту, проявити свій спортивний хист.

Як зазначили тренери ФК «Динамо» (Київ) Євген Ястребінський і ФК «Друстав» (Словаччина) Павєл Пірш, є багато талановитих дітей, яких треба виявляти саме на таких змаганнях, запрошувати до хороших спортивних клубів, аби згодом вони поповнили професійні клуби.

У фонді Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє» переконані: не важливо, хто стає переможцем у подібних турнірах. Головне те, що діти мають улюблене заняття, ростуть здоровими й сильними, займаються спортом.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
дякую всім організаторам, ми, батьки йнаші дітки отримали величезну насолоду і запал, треба робити по-більше таких заходів, тоді наша нація буде здоровою і щастливою!
Відповісти
ну і де ті всі хто найбільше кипішував, після виборів, де Ви всі -шановні! А от Лазорко і тут і там, всюди встигає, за здоровья наших діток торбується, спортивні змагання якщо не влаштовує, то завжди підтримуе,"бабулеси" дає, ділиться. Ну і що Ви на це скажите, а ?
Відповісти