Чому вам потрібно замінити швабру миючим пилососом?*

Чому вам потрібно замінити швабру миючим пилососом?*
Ви все ще користуєтеся шваброю, щоб очистити паркет чи лінолеум від пилу та забруднень? Звичайно, це давно відомий і недорогий інструмент. Він не потребує підключення до електромережі та не займає багато місця. Але на цьому його переваги закінчуються. Працювати зі шваброю насправді доволі важко, незручно, а інколи й неефективно. Тож чи не настав час перейти на миючий пилосос? Ви знайдете широкий асортимент цієї побутової техніки на сайті магазину Allo - https://allo.ua/ru/products/pylesosy/tip_pilesosa-mojuschij/. А ми наведемо кілька ключових аргументів на користь цього рішення.

Чистота

Швабра насправді не лише збирає бруд, а й поширює його. Деякі дослідження показали, що звичайна ганчірка збирає лише 30-60% бруду. Все інше розмазується по підлозі. Частина лишається у відрі та на ваших руках. Можна кілька разів змінювати воду, але відро й підлога все одно не будуть повністю чистими.
Якісний миючий пилосос збирає до 90% забруднень. Підлога лишається чистою, як і ваші руки. Не потрібно використовувати ємність для відпрацьованої води. Техніка добре справляється з очищенням усіх видів твердої підлоги, в т.ч. нерівних поверхонь і затирки між швами.

Швидкість

Прибирання зі шваброю – це важка робота. Потрібно використовувати обидві руки, напружувати м’язи спини. Якщо потрібно прибирати великі приміщення, ви доволі швидко втомлюєтеся. Додайте до цього промивання і викручування ганчірки.

Такий підхід до прибирання кімнати є повільним і малоефективним. Чим більшою є площа підлоги, тим важче утримувати її в чистоті. А є ж іще й інші побутові справи, про які не можна забувати.

Розгляньте можливість придбання миючого пилососа, щоб зробити прибирання швидшим і легшим. Вам знадобиться в 3-4 рази менше часу для підтримання чистоти підлоги. Деякі моделі такої техніки можуть обробляти до 2000 кв.м. на годину. Не потрібно промивати й викручувати ганчірку, замінювати воду й носити важке відро.

Сухість

Після прибирання шваброю підлога залишається вологою. Через це на ній можна посковзнутися і впасти. Доводиться або забороняти рух по вологій поверхні, або наражати людей на небезпеку.
Залишки води також створюють сприятливе середовище для розвитку плісняви, особливо у важкодоступних місцях.

Миючий пилосос – це техніка, яка робить прибирання більш безпечним, ефективним і зручним. Подбайте про свій комфорт і чистоту в кімнаті вже зараз.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.