Житло у комфортабельному ЖК в центрі Києва – ідеальний вибір для сучасних сімей*

Житло у комфортабельному ЖК в центрі Києва – ідеальний вибір для сучасних сімей*
Придбання квартири – це відповідальний крок, в процесі якого варто звернути увагу на ряд факторів. Локація, інфраструктура, планування, транспортна розв’язка, дизайн – усі ці моменти вкрай важливі, коли мова йде про вибір житла на довгі роки.

«Альтер Его» – це ЖК в центрі Києва, створений у сучасному стилі та продуманий до деталей спеціально для комфорту потенційних мешканців. Функціональність кожної квартири дасть можливість відчути весь спектр переваг сучасних технологій будівництва!

Які переваги придбання квартири від «Alter Ego»?

1. можливість обрати житло зручної для вас конфігурації та ідеального розміру. В ЖК доступні квартири з кількістю кімнат від однієї до чотирьох. Крім цього, забудовник створює і стильні сучасні пентхауси;
2. ідеальна локація – у вас завжди буде доступ і до зеленої зони міста, і до найближчої транспортної розв’язки. Інфраструктура продумана до деталей, тому на відстані кількох хвилин ходьби у вашому доступі завжди будуть магазини, салони, аптеки та інші необхідні заклади;
3. наявність великого та зручного паркінгу;
4. використання в процесі будівництва тільки якісних матеріалів високої якості. Завдяки цьому квартири комфортні для проживання у нашій кліматичній зоні. Енергозбереження – один з принципових моментів для сучасних жителів, особливо, якщо мова йде про регіони з різкими температурними перепадами. ЖК «Альтер Его» створений професійними архітекторами та будівельниками, тому він зберігає прохолоду в спекотний літній період і забезпечує збереження тепла у зимову пору;
5. відповідність квартир усім сучасним нормам і правилам безпеки та екологічним стандартам.

Безпека – один з основних критеріїв будівництва


«Alter Ego» – це житловий комплекс високого класу. Тому система безпеки тут продумана до дрібниць. Вона включає фізичну охорону і відеоспостереження, що працює 24/7.

Безпеку гарантує також і локація комплексу – ми обираємо лише надійні райони міста, у яких можна почувати себе захищено й упевнено з дітьми. До того ж, у близькому доступі до будинку є дитячі майданчики та зони відпочинку. Тому для батьків такий житловий комплекс стане найбільш оптимальним та зручним вибором.

Стриманий стиль та багато простору

Кожна квартира має свій неповторний стиль. Серед основних особливостей –вільний простір, максимальна кількість природнього освітлення, великі вікна, з яких відкривається краєвид на місто, – усі ці приємні бонуси отримає кожен майбутній мешканець ЖК «Alter Ego»!

Переглянути повний спектр пропозицій та отримати інформативну консультацію ви можете на сторінці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Житло у комфортабельному ЖК в центрі Києва – ідеальний вибір для сучасних сімей*
04 вересень, 2016, 18:41