Дівчина з Луцька поїде в Будапешт на «Формулу-1». ФОТО

Дівчина з Луцька поїде в Будапешт на «Формулу-1». ФОТО
Абсолютним переможцем чемпіонату з картингу «Шлях до Формули-2013», який 12 березня завершився в Луцьку, вперше стала молода лучанка Амалія Манукян.

Вона здобула право поїхати в Будапешт на етап «Формули-1» в статусі глядача, - повідомили у прес-службі СОК «Адреналін Сіті».

Загалом турнір тривав майже півроку і проводився у 10 етапів в чотирьох вікових категоріях. У ньому взяло участь понад 200 любителів швидкої їзди, причому не тільки з Волинської області, а й Рівненської та Львівської.

Як розповів генеральний директор в СОК «Адреналін Сіті» Дмитро Гаврилов, такий турнір уже став традиційним, і проводиться вдруге. Загалом, він тривав з жовтня по березень, що додавало учасникам ще більшої інтриги. За підсумками кожного етапу за кількістю набраних балів складався рейтинг та визначався переможець.

У фінал вийшли учасники, які набрали найбільшу кількість балів. Як з’ясувалося, однакову кількість балів набрали два учасники: Дмитро Гуцаленко та Амалія Манукян, тому серед них відбулось жеребкування. В результаті, абсолютним переможцем стала представниця прекрасної статі. До речі, саме Дмитро Гуцаленко був переможцем попереднього Чемпіонату і їздив у Мілан на «Формулу-1».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині дорожчає хліб
13 березень, 2013, 13:25
Дівчина з Луцька поїде в Будапешт на «Формулу-1». ФОТО
13 березень, 2013, 13:21