Луцький мер зрозумів, що через думку громади не переступиш, – депутат Пиза

Луцький мер зрозумів, що через думку громади не переступиш, – депутат Пиза
Громадські слухання з приводу реорганізації поліклініки №3 показали, що міський голова мусить рахуватися з думкою громади, вважає депутат Луцької міської ради Олександр Пиза (Фронт Змін).

Нагадаємо, що слухання відбулися 12 березня у Палаці культури Луцька та стосувалися реорганізації поліклініки №3 в амбулаторію. На слуханях їх учасники виступили проти змін у поліклініці.

«Дуже добре, що такі слухання відбулися. Міський голова зрозумів, що через думку громади переступати не можна. Він це визнав», - зазначив Пиза.

«А ще він визнав, що його підлеглі недопрацювали в плані висвітлення цієї програми. Думаю, що він зрозумів, що не так воно все просто з цією реформою», - додав депутат.

«Але ми розуміємо: міський голова залежний від державного бюджету, від Києва, від міністрів, від голови облдержадміністрації Бориса Клімчука. А тому, з позиції громади і депутатського корпусу, ми повинні йому у цьому допомогти», - зазначив Пиза.

«Мені прикро, що попри те, що було достатньо людей присутніх і від депутатського корпусу і від фракції «Батьківщина», на захист громади від них ніхто не виступив. Це дивно. Виступала лише Ганна Кравчук за реформу, але вона є зацікавленою, залежною особою, бо є керівником Луцької поліклініки № 2», - додає депутат.

До слова, Пиза у Facebook написав, що Ганна Кравчук, яка є не лише депутатом, а й головним лікарем другої поліклініки у залі сказала, що «всіх депутатів, хто голосував проти реформи не буде приймати на лікування у СВОЮ поліклініку».

«Ми не проти амбулаторій, абсолютно. Ми проти руйнування того, що є. Найголовніше - не спішити. Ніхто нікого не підганяє», - додав депутат.

Водночас Олександр Пиза вважає, що ухвала про висловлення недовіри міському голові, віце-меру та начальнику управління охорони здоров’я, яку мали намір затвердити на громадських слуханнях – передчасна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганна Кравчук, яка є не лише депутатом, а й головним лікарем другої поліклініки у залі сказала, що «всіх депутатів, хто голосував проти реформи не буде приймати на лікування у СВОЮ поліклініку» - після таких слів, варто було б її звільнити, негоже таке говорити і так робити лікарям, які потім ображаються, що їх несправедливо, на їхню думку, критикують.
Відповісти
Кравчук - хамка. Вона вже давно вважає, що поліклініка - це її власність, а персонал - кріпаки. Хамидло!
Відповісти
Думка громади? Це сварка кількох політиків. Хто з громади досліджував це питання, аналізував? Людям лапшу на вуха вішають і вони за ці макаронні вироби протестують, пікетують і т.д. Де ви були коли пенсійній вік піднімали? У нас медицина на такому рівні, що їй яке б реформування не було – тим не менше не зашкодить!
Відповісти
Останні новини
Луцький мер зрозумів, що через думку громади не переступиш, – депутат Пиза
13 березень, 2013, 13:45
На Волині дорожчає хліб
13 березень, 2013, 13:25