Вишивка стрічками – творчість, що приносить задоволення*

Вишивка стрічками – творчість, що приносить задоволення*
На сьогоднішній день в світі таке розмаїття захоплень і цікавих занять, тільки вибирай. Комусь подобається активний відпочинок і витрачаються чималі кошти на покупку велосипеда або похідного спорядження. Комусь до душі проводити час з друзями в клубах і інших гучних закладах. Але є люди, для яких найкращий відпочинок - віддатися процесу рукоділля. Більшість любителів творити руками погодяться, що даний процес діє заспокійливо і приносить стільки задоволення.

Ціла армія виробників товарів для рукоділля, випереджаючи один одного, випускають у світ все нові і нові види продукції, щоб порадувати як початківців так і вже досвідчених майстринь. Детальніше хотілося б зупиниться на такому вигляді рукоділля як вишивка стрічками. Даний вид вишивки користується все більшою і більшою популярністю в світі рукоділля.



Картини, ікони, подушки, косметички - і це ще не повний перелік того, що вишивають стрічками умільці. Квіти зі стрічок на вишитих картинах виходять такими натуральними і об'ємними, що їх можна переплутати з живими. Дивлячись на результат, у вигляді готових красивих речей, не перестаєш дивуватися тому як об'ємно і натурально вони виглядають. Але ж нічого складного в цьому немає. Освоїти цю техніку можуть навіть діти. Необхідно тільки бажання і набори для вишивки стрічками, в які вже входить все що потрібно для цікавого процесу творчості: якісний габардин, атласні стрічки, спеціальна голка і докладна інструкція. Часто склад набору комплектується і бісером, так як окремі елементи стрічкової картини розробляються дизайнерами під вишивку бісером. Найчастіше таким елементом є серцевина квіточки.

Окремо хотілося б відзначити зовнішній вигляд наборів. Деякі виробники вдаються до хитрощів і роблять упаковку незвичайної, стильною і завдяки цьому будь-який набір може стати бажаним подарунком для любителів вишивки.

Придбати такі набори Ви можете в нашому інтернет-магазині Мамино лукошко. Прекрасне співвідношення ціни і якості не залишать сумнівів в вигідності покупки. Порадує так само асортимент і різноманітність товарів. До того ж на сайті нашого магазину є розділ з майстер-класами, де дуже детально і доступно, на прикладі кількох картин, розповідається і показується кожен стрічковий шов. Замовляйте набори для вишивки стрічками в інтернет-магазині Мамино лукошко. Ми завжди намагаємося відправити Ваше замовлення в максимально стислі терміни і в будь-яку точку України.

Стаття підготовлена за матеріалами інтернет-магазину https://mamino-lukoshko.com

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.