Ремонт доріг на Волині почнемо щойно дозволить погода, ‒ Башкаленко

Ремонт доріг на Волині почнемо щойно дозволить погода, ‒ Башкаленко
Влада Волині розпочне ремонт шляхів області після того як вгамується негода.

Про це під час координаційно-консультативних нарад у Ковельському та Турійському районах заявив перший заступник голови ОДА Олександр Башкаленко.

За його словами, одним з пріоритетних завдань влади є планування ремонту доріг. Башкаленко каже, що, лише домовившись між собою, голови сільських та селищних рад можуть виконати весь обсяг необхідних робіт.

Як стверджує посадовець, від територіальних громад надійшло багато клопотань про потребу реконструкції шляхів місцевого значення. Втім, як засвідчив досвід минулого року, проблема – не у відсутності коштів, а в тому, що їх не зуміли вчасно освоїти.

Цьогоріч така ситуація не повинна повторитися, зауважив Башкаленко. Тому будуть проведені окремі консультації з шляхобудівниками, аби визначити, які об’єми робіт і на яку суму спроможне виконати кожне підприємство.

«Ремонт доріг активно розпочнемо, як тільки дозволять погодні умови. Ми повинні діяти максимально ефективно, щоб завершити усі заплановані роботи до жовтня. До мене звертаються сільські голови з проханням виділити 3 чи 5 тисяч гривень на ремонт дороги, але в мене виникає питання: що ви відремонтуєте за ці гроші? Доки територіальної реформи ще немає, ви повинні самі діяти мудро в межах свого району. Зберіться, з’ясуйте які дороги, в якому населеному пункті потребують негайного ремонту і об’єднуйте фінанси. Наступного року визначте інші, не розпорошуйте кошти, оскільки і результату не отримаєте, і гроші втратите» - порекомендував керівникам місцевого самоврядування Башкаленко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Особливо цікаво коли ж зроблять дороги у передмісті!???? Бо у планах ,як не смішно дороги зазначено . що зроблені на 100%, а ними там і не пахне !!! Конкретний приклад с. ПРилуцьке!Мало того що передмістяЮ дороги нема. а ще й перевізники відмовляються їздити ОСь головна проблема для жителів села .навіть на роботу треба йти пішки!!
Відповісти
Останні новини
Ремонт доріг на Волині почнемо щойно дозволить погода, ‒ Башкаленко
15 березень, 2013, 09:54