Через негоду три села на Волині ‒ без світла, в Україні ‒ 64

Через негоду три села на Волині ‒ без світла, в Україні ‒ 64
64 населених пункти України залишилися без світла через погану погоду.

У ніч з 14 на 15 березня через спрацювання систем захисту ліній електропередач у шести областях сталося знеструмлення 64 населених пунктів, - повідомили у прес-службі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Без світла залишились населені пункти, а саме у Тернопільській - 20 населених пунктів, Закарпатській – 14, Київській – 10, Рівненській – 10, Чернігівській – 7 та Волинській – 3.

До відновлення енергопостачання населених пунктів залучено бригади обленерго.

Зазначимо, що синоптики прогнозують погіршення погодних умов на території Львівської і Тернопільської областей у п'ятницю, 15 березня. Зокрема, будуть сильні снігопади, шквальний вітер та мороз до –16.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: погода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
розбиті дороги,немає світла,губшльопне пакрящення вже сяводня від ворів-брехунів азяра-янюк0вощяри, єнто папєрєдікь пагодя вінаватаяя в непакрященнях а нічого не роблячий крадучий уряд,бо хто (язяр)нічого не робить то і не помиляється,головне побільше азаро-янук0вічу брехати народу про пакрящєння і ворувати побільше в народу і межигірьї дійсне пакрящення вже сьогодні за рахунок обкраденого народу!!! янук0вощя на нари!!!!
Відповісти
як може азар-бандит-янук0вощ брехуни тричі нам пакрящєнням піднімаючи пенсії так неразу і не підняти на фоні зростаючих цін на продукти (і борошно в т.ч.),ліки і т.д.??? (Нам в пнс.фонді кажуть-підняли,та не всім!),то кому!!! А нікому!!! Так вор-зек янук0вощ з азаром пакращщують собі ще більше межигірське життя крадучи в пенсіонерів і ніколи не нажеруться нашої крові!!! поки обкрадений народ доведений до відчаю їх не повбиває в межигірьї як це було в румунії та лівії!!! янук0вощяру на нари!!!
Відповісти
Останні новини
Через негоду три села на Волині ‒ без світла, в Україні ‒ 64
15 березень, 2013, 09:08