Міліція досі не зловила рекетира, який залякав цілий район – луцькі студенти

Міліція досі не зловила рекетира, який залякав цілий район – луцькі студенти
У Студентській раді Луцького національного технічного університету стверджують, що не дивлячись на їх численні звернення, район поблизу гуртожитку на вулиці Даньшина і далі «тероризує» циганчук Гага.

Нагадаємо, про побори зі студентів повідомляли самі мешканці гуртожитку під час чат-конференеції начальника УМВС України у Волинській області Олександра Терещука на ВолиньPost. «Тут ходить малий циганчук на прізвисько Гага і «збиває» гроші у багатьох студентів. Стало небезпечно виходити самому на вулицю», - писали студенти.

Терещук повідомив, що одразу після чат-конференції на ВолиньPost 4 березня виїхав на місце з працівниками Луцького міськвідділу.

Після цього, 11 березня Терещук на прес-конференції повідомив: «Є десять заяв, які засвідчують факти вимагання поборів у неповнолітніх. А це сільські діти, яких фактично захистити нікому. Порушено кримінальне провадження. Проводять слідчі дії. Думаю, що у найближчому часі я зможу прозвітували, що справу направили до суду», - зазначив тоді Терещук.

«В свою чергу я проводжу службове розслідування з тими працівниками, які і без інтернет-видання, і без конференції повинні розібратися, чому так коїться на території міста, гуртожитку», - додав Терещук.

А 15 березня на скриньку ВолиньPost надійшов лист, підписаний Студентською Радою ЛНТУ. Студентка, яка зателефонувала в редакцію з проханням оприлюднити цей лист, попросила не називати її імені: мовляв, зловмисник поки не покараний, тож кожен, хто причетний до оприлюднення такої інфомарції, може «мати проблеми».

Далі – текст листа Студентської ради:

«Чому неповнолітній злочинець Гага досі не покараний?..

11 березня цього року на сайтах інтернет-видань «Волинська правда» та «ВолиньPost» була опублікована інформація про факт відкриття кримінального «провадження з приводу вимагання грошей у неповнолітніх» та «поборів» зі студентів у гуртожитку №1 Луцького національного технічного університету.

У «Волинській правді» в ТОП5 новин було надано повідомлення під сенсаційною назвою «У ЛУЦЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ ЗІ СТУДЕНТІВ «ЗБИВАЛИ» ГРОШІ».

Студентський актив Луцького НТУ гуртожитку №1 провів 13 березня збори, на яких були присутні старости секцій та їхні заступники з усіх факультетів університету.

Присутні були ознайомлені з вказаними публікаціями, після цього кожен з понад 30 учасників мав можливість висловити свою думку з приводу прочитаного.

Зокрема, Д., студент 3 курсу, зауважив, що фактів побору грошей зі студентів у гуртожитку та в самому університеті жодного разу не було.

Однак дев’ятикласник Луцької ЗОШ №2 Володимир Юзепчук, циган на прізвисько Гага, перестрівав його <Д.> на вулиці Даньшина двічі та вимагав гроші.

З думкою студента Д., про те, що гроші вимагали саме на вулиці Львівській біля супермаркету «Наш Край», біля дитячого садочку, гуртожитку №1, «Хоспісу» на вул. Даньшина погодились студенти, які написали заяви в управління МВС у Волинській області.

Як розповіла завідувач гуртожитком №1 ЛНТУ, 4 березня до неї на прийом прийшла Л., мати першокурсника О. і повідомила про те, що син скаржився на факти вимагання в нього грошей у сумі 150 та 50 гривень відповідно циганом Гагою біля банкомату і супермаркету «Наш Край».

Це був перший сигнал з боку батьків та студентів Луцького НТУ до адміністрації гуртожитку.

На питання, чому жоден з потерпілих, які написали заяви в міліцію, раніше не звертався за допомогою ні до завідуючої гуртожитком, ні до кураторів студентських груп, ні до адміністрації університету, студенти відповіли, що були залякані.

На думку молодих людей, причина полягає у тому, що циганчук Гага тримає в страху увесь район, сам, чи з компанією запросто може перестріти на вулиці і вимагати гроші чи то готівкою, чи з банківської картки, залякуючи і погрожуючи травматичною зброєю.

Виникає питання: якщо мова іде, як пише «Волинь Post», про «сільських дітей, яких фактично захистити нікому», то чим тоді займаються в нас правоохоронні органи? Чи в їх повноваження не входить захист населення від злочинців?

Бо, як повідомляє те ж джерело в інформації «За побори в луцькому гуртожитку порушили кримінальне провадження», «є 10 заяв, які засвідчують факти вимагання поборів у неповнолітніх, які навчаються у наших закладах».

Отже, мова іде не тільки про Луцький НТУ, а й про інші навчальні заклади. Чи там також усі залякані, що у разі оприлюднення подібних фактів «підмочать» свою репутацію?...

Чи декому дуже хочеться, щоб молоді люди для навчання вибирали інші міста, оминаючи Волинь, де худорлявий дев’ятикласник на зріст 150 см, здатний тримати у страсі населення Луцька?...

Студентська рада

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 35
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
та зберіться гуртом і видпицдіть ту леді гага
Відповісти
чуєш,ти
алкаш
ахах
хоть би падписався нармально!
леді гага?пхаха
ну да,для тебе велика чєсть говорити взагалі його ім я
а ти якшо такє розумне то написав би сразу тут як тебе звати,фамілія
а ти ви всі пишите такі гадості шо там його подити чі ше шоось
а ви напищіть ачькуни ви,як вас звати фамілія
і тоді вам біда настане
а то тут ви такі смєлі
ахаха
видно шо тут назбирались одне село!
Лего,а з тобою я завжди згодна:)
Відповісти
Чувак,це гімно. В нього як вмазався то не відлипне. Йому давали і не раз,а він потім з травматом і грядкою циганчуків виловлював одного і єб**шив. А що казати про сільських,які не мають друзів в Луцьку?
Відповісти
ух ти шо? давали вже йому? Легенди ходять...З яким травматом? з роду в нього його не було! вам просто соромно визнати, що "якийсь там циганчук" голіруч вас всіх зробив?
Відповісти
та вийти общагою....переїб..шити тих циган....і забути як кошмарний сон, а селюхам раджу підтримувати бойову форму
Відповісти
Слухай, городской, то вийди да поможи селюкам? А, четкий мен.
Відповісти
всі були студентами а особливо в общазі-місцеві на гроші на гарні шмотки виставляли.проблема що ти один а біля общаги ціла шара.памятаю років 23назад на автостанції у Вол.Волинську -хотіли 1рубль стрілити 2-оє недав за 10хв.було біля 15 пвцанів--люди шарахалися відступили-ніхто необізвався--повезло встиг заскочити в автобус.При мені були нові варенки-кроси і 100руб. А в Луцьку на вещринку біля автостанції-там бригади ходили-пересвистувалися--засічуть що купив---або відберуть або дань 25руб.Багато що було- одного сільського пацана заставили мінєт зробити.ця історія набула розголосу.дістав умовно його кривдник-одногрупник..а інший дістав психтравму.Отже краще для батьків виняти квартиру.а того циганчука в колонію-інші будуть боятися.
Відповісти
ну да дивись шоб вони тебе не злмали
ахахах
Відповісти
Біля гуртожитків дійсно треба щоб були якісь дружини контрулювали це не шутки а ще такого часу.А якщо іногородня студентка іде у вечері до гуртожитка-подонків є багато це місто.
Відповісти
Всі усе знають про цього замурзаного циганчука, лише мент Терещук зі своїми ментиками і шерифами нічого не знають. Циган ходить з травматичною зброєю! Оце і вся відповідь на роботу міліції. Нехай би терещук попрохав журналістів, аби вони йому з цього рідкісного інциденту зробили журналістське розслідування. Навіть безплатно. Поки шерифи з глухого полісся кришують злочинність і косять бабки. А то так і поїде звідси без золотих погонів і еполетів. Шкода буде мента, що даревно зїздив на Волинь, звідки всі їдуть додому ледве не маршалами ментовської справи.
Відповісти
яка травматична зброя? про шо ви, люди??? неможете знайти оправдання собі, що боїтесь його, от і видумуєте? Брєд!
Відповісти
пропоную створити раду безпеки студентів всіх охочих прошу пишіть. http://vk.com/id83904160
Відповісти
цигани в переважній більшості є злочинцями чи тими, які тісно причетні до злочинного світу, ледарями, шахраями і попрошайками. сказано грубо, не лібералістично, але факт є фактом. тому потрібно відкинути геть толерастію і провчити цього гагу і всіх, хто його підтримує чи кришує. вичисліть де живе той гага і його сімейство, дайте їм так щоб запамяталося на все життя і хай валять в еміграцію. іншої мови на жаль такі типи просто не розуміють. інакше будете мати в себе кубло бандитське під боком. гага ж лише почав з вимагання грошей. а потім перейде і до пограбувань і вбивств. таке вже було на Черкащині. там цигани вбили українця. тоді все село зібралося і циганський поганий дуже швидко зник.
а менти у нас знають лише януковичу прислужувати. вони навіть швидше того гагу і циганчуків будуть захищати від народного гніву(
Відповісти
Боже,як страшно!
шо ти мелиш,людино?
ти ш ніколи не спілкувалась з циганами,і незнаєш хто вони і шо вони!
ви люди тікі слухам вірите,а так особистої думки в вас немає.
Відповісти
закрий хлєб і не кумарь всіх
Відповісти
Всіх це тебе? Ахаха не позорся "чьотко"!!! Було б чьотко, єслі б не анонімно! а так галімо!
Відповісти
Згода з попереднім +100500
Відповісти
Оце так народ пішов! Він один, а вас багато. Ачькуни! Ви боїтеся виходити з абщягі? ну так і не висовуйтесь! Горжусь Гагою. Маладчяга. Це і доводить те, шо він один стоїть всіх ваших студєнтів!
Відповісти
Боже мій,якій тут брєд ви пишите!
непозорьтесь,люди!
Відповісти
Маковський нормальний слідчий
Відповісти
прийшов би він на мій район,там би вмер!
Відповісти
Ахах. Смішний ти. і де ж твій район такій блатний? Чі сам сильно модний?
Відповісти
гага офіційно засуджений до 10 років позбавлення волі!
Відповісти
Документ пред*яви, який підтверджує твої слова? Чи це твої мрії вслух?
Відповісти
Та він бреше, його просто в сізо забрали
Відповісти
Ну панятно шо бреше. А ви і раді?
Відповісти
Мені якшо чесно всеодно, я з гагою особо не пересікався
Відповісти
то може і на щастя воно
Відповісти
Почитав вашу херню я понял, что вы стадо баранов.

1. какое 10 лет? парень скажи что ты курил и я скажу кто ты
2. Вопрос за блатной район Луцка, где он есть вообще?
3. Кто ему давал пиздюлей? Вы о чем? Такого на сколько я помню не было, а если кто-то возражает пусть выйдет 1х1. Слова Гаги
4. У него есть травмат, это не сказки
Відповісти
+++
Але все таки травмата в нього немає, можливо колись був.
Відповісти
Гага почав бурувати, Балка такого не понімає.....Треба шось рішати , хто там за Гагу вписується ,напишіть тойхто мазу за нього тяне ( под кім вонивапще ваші цигани??)..... І з кім то він 1 на 1 вийде? Хоть зараз давай його сюда , но строго по босяцки, если хтось вскакує, то перо в боку обеспечено....
Відповісти
О_о твоя балка протів Львоської не вспливає даже
Відповісти
Согласен с боссом , пускай обявится где он , раз он сам на сам хочет.... ну и ви студенти как вапщеето терпите ? чьо увас пацанов нет? забейте стрелу и решайте , рез пизди вломите больше не будут щимить..... Ну где ти ГАГА??????????
Відповісти
нема вже Гагі! радуйтесь! закрили!!(((
Відповісти
так держать.
Відповісти
Останні новини
Снігопад у Луцьку. ФОТО
15 березень, 2013, 18:40
Міліція досі не зловила рекетира, який залякав цілий район – луцькі студенти
15 березень, 2013, 17:34