Як вибирати персоналізовану футбольну форму*

Як вибирати персоналізовану футбольну форму*
Хочете підкреслити свою прихильність до улюбленої команди? Бажаєте вийти на поле в оригінальному одязі або просто прогулятися в ньому по місту? Шукаєте цікавий подарунок для футбольного фаната? У всіх цих випадках вам підійде футбольна форма на замовлення з прізвищем від магазину Soccerstyle. Ви можете замовити одяг улюбленого клубу, але зі своїм прізвищем і з будь-яким командним номером. Хочете дізнатися, як не помилитися у виборі і на що звертати увагу?

Будьте справжнім фанатом

Носити форму футбольної команди, нічого не знаючи про неї - справжній моветон. Ви повинні вибирати той одяг, який відображає ваші смаки. Уявіть, якщо на вулиці до вас підійде людина і почне захоплено розпитувати про «Манчестер Юнайтед», в кольори якого ви одягнені. Не зможете підтримати розмову? Це може привести до глузування або навіть виникнення конфліктної ситуації.
Безглуздо носити футболку відомого клубу, тільки щоб справити враження на оточуючих.

Керуйтеся власним смаком

Як приклад візьмемо форму «Манчестер Юнайтед». У цього клубу є одяг і червоного, і чорного та інших кольорів. Можна підібрати те, що ближче вам до лиця. Наприклад, світла футболка дозволяє виглядати більш об'ємно, а чорна візуально звужує фігуру і робить її стрункішою.

Якщо ви бачите, що саме ця футболка виглядає не дуже добре, виберіть іншу. Не потрібно носити таку річ лише тому, що це роблять інші люди. Прихильність до команди можна продемонструвати і в іншому одязі.

Оцінюйте якість

Не має значення, чи купуєте ви форму для повсякденного використання, гри на стадіоні або подарунку. У будь-якому випадку, річ повинна бути якісною. Оцініть матерію. Повністю синтетична футболка не дозволить шкірі дихати. Вам буде в ній душно влітку. Виняток - сучасні штучні матеріали. Вони легкі, міцні і добре відводять вологу. Прикладом такої матерії є текстурований поліестер, з якого виготовлені футболки від Soccerstyle.

Футбольну форму потрібно часто прати. Дізнайтеся, чи не буде матерія деформуватися або вицвітати через це. Якісні речі цілком можуть витримувати кілька десятків циклів прання без будь-яких погіршень стану.

Перевірте політику повернення

Часто футбольну форму купують через інтернет. А якщо ви не можете попередньо приміряти одяг, він може не підійти. Тому бажано вибирати магазин з простою політикою обміну і повернення товару. Так ви не будете ризикувати при оформленні замовлення в інтернеті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибирати персоналізовану футбольну форму*
24 жовтень, 2015, 16:58