Назвали найзавидніших женихів та наречених України

Назвали найзавидніших женихів та наречених України
Успішна карʼєра, солідний спадок, якісна освіта й прекрасні перспективи, ‒ у цих молодих людей є все для того, щоб скласти вигідну партію.

Фокус представив 50 найбільш завидних женихів і наречених країни.

У любові немає правил, але суспільство диктує свої цінності. При виборі супутника життя важливі три фактори: зовнішні дані, соціальне становище і родинні звʼязки обранця. Враховуючи ці критерії, видання вибрало найбільш завидних представників молодого покоління.

У список потрапили юнаки та дівчата, які заробили пристойні гроші або мають можливість їх успадкувати. Їм не більше 35, раніше вони не були в шлюбі і не виховують дітей. Зате займають високі пости у великих компаніях або органах влади, розвивають власний бізнес. У більшості з них багаті і впливові батьки. Проте в топ-50 потрапили і ті, хто зумів зробити успішну карʼєру самостійно, без звʼязків і батьківської опіки.

Завидний наречений зразка 2013 має диплом престижного британського або американського вишу за економічною спеціальністю, живе в Києві або Лондоні, захоплюється екстремальними видами спорту, бере участь у світському житті.

Карʼєра моделі, співачки або телеведучої, власний магазин модного одягу, дві вищі освіти і річний абонемент у фітнес-клуб, ‒ ось основні деталі образу завидної нареченої.

Багато фігурантів рейтингу в пошуку життєвого шляху прагнуть до незалежності, в тому числі і від своїх впливових родин.

«Мені б хотілося, щоб мене відзначали за власні досягнення, а не успіхи батька», ‒ стверджує Данило Привалов, син харківського мера Геннадія Кернеса.

А дочка мільярдера Сергія Тарути Катерина, потрапивши на телебачення, спочатку навіть хотіла взяти псевдонім. Але, подумавши, вирішила, що відоме прізвище не завадить. При цьому звʼязків багатого батька для карʼєрного росту дівчина, за її словами, не використовувала.

Завидних женихів і наречених України видання обирає вже втретє. У цьому році список значно розширили: крім нових імен в нього включені і фігуранти колишніх проектів. Справа в тому, що кар'єра цих молодих людей за останні роки стрімко розвивалася. Старший син найбагатшого українця Ріната Ахметова, закінчивши навчання, увійшов до складу наглядових рад відразу двох компаній підконтрольної його батькові групи СКМ ‒ енергетичного гіганта ДТЕК і холдингу «Метінвест».

Олексій Порошенко, син мільярдера і політика Петра Порошенка, став депутатом Вінницької обласної ради. На новий щабель службової драбини піднялася дочка співвласника корпорації «УкрАвто» Таріела Васадзе Ніна, очоливши компанію «ФАЛЬКОН-АВТО». 20-річний Костянтин Колесников, син колишнього віце-премʼєра Бориса Колеснікова, поєднує навчання в Москві з новою посадою в Києві: батько довірив йому посаду голови наглядової ради найбільшого в країні виробника свинини ‒ компанії «АПК-Інвест». А син президента корпорації «Познякижитлобуд» Нвера Мхітаряна Артур заснував власну девелоперську компанію Taryan.

Традиційно в списку не виявилося тих, хто умовам відбору відповідає, але старанно уникає публічності. Як, наприклад, дочки міністра оборони Павла Лебедєва, 19-річна Юлія та 18-річна Олександра. Або дочка міністра аграрної політики Миколи Присяжнюка Христина, про яку відомо лише те, що вона вивчала міжнародне право в Бостоні. А дочка власника DF Group Дмитра Фірташа Іванна, за даними видання, як і раніше не заміжня, але живе за межами України і рідко буває на батьківщині.

Від ідеальної пари завидні наречені чекають щирості, уважного ставлення і цінують гарне виховання чоловіків. А ось представники сильної статі, в першу чергу, звертають увагу на чарівних і розумних дівчат. При цьому найзатребуваніша риса майбутніх чоловіка або дружини залишилася незмінною. Вже втретє фігуранти списку в один голос стверджують: обовʼязкова умова для шлюбу ‒ наявність у другої половинки почуття гумору.

Женихи
Дамір Ахметов, 24 роки
Олексій Порошенко, 28 років
Костянтин Колесников, 20 років
Роман Франчук, 21 рік
Сергій Курченко, 27 років
Артур Мхітарян, 30 років
Іван Дорн, 24 роки
Марко Девіч, 29 років
Олександр Черняк, 19 років
Олександр Кацуба, 26 років
Максим Нефьодов, 28 років
Валентин Соркін, 22 роки
Данило Привалов, 24 роки
Денис Повалій, 29 років
Олександр Шуфрич, 24 років
Валерій Созановський, 25 років
Віталій Губський, 24 роки
Сергій Бубка, 26 років
Олександр Буряк, 18 років
Тарас Герега, 18 років
Віталій Калюжний, 33 роки
Дмитро Подолєв, 26 років
Леонід Журавський, 26 років
Максим Коваль, 20 років
Дмитро Ступка, 26 років

Наречені
Евеліна Мамбетова, 22 роки
Ніна Васадзе, 27 років
Катерина Тарута, 28 років
Юлія Антонова, 26 років
Олександра Червоненко, 25 років
Алла Костромічева, 26 років
Анастасія Каменських, 25 років
Ольга Джарти, 24 роки
Тетяна Терехова, 21 рік
Ксенія Деркач, 21 рік
Еля Роднянська, 18 років
Юлія Воронова, 22 роки
Лілія Магдич, 24 роки
Марія Балюк, 22 роки
Ольга Попова, 19 років
Алла Добкіна, 19 років
Ярина-Марія Тягнибок, 20 років
Ганна Безсонова, 28 років
Марьям Сафіулліна, 22 роки
Марина Суркіс, 26 років
Дарина Діденко, 29 років
Іннеса Лойфенфельд, 22 роки
Ганна Жванія, 20 років
Маша Фокіна, 27 років
Євгенія Миронова, 29 років

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то хай між собою женяться і не морочать нам чесним вуям сраку)
Відповісти
Це точно, завидних знайшли
Відповісти
правильно, хай між собою переженяться.
Відповісти
Останні новини
Назвали найзавидніших женихів та наречених України
17 березень, 2013, 13:46