Google відкриває новий сервіс. ФОТО

Google відкриває новий сервіс. ФОТО
Після оголошення про закриття популярного сервісу Google Reader стало відомо про новий додаток, який компанія випустить незабаром.

Компанія Google розробляє веб-додаток для роботи з текстовими замітками. Сервіс отримає назву Google Keep, ‒ пише Сегодня.

Про запуск Keep стало відомо в неділю, 17 березня, але Google в той же день вивела сервіс в офлайн. Зараз за адресою Keep відкривається сторінка з повідомленням про «помилку 404». Судячи по посилання, сервіс заміток стане частиною «хмарного» файлосховища Google Drive.

Ті, хто встиг попрацювати з Keep, відзначають, що додаток дозволяє створювати текстові замітки і списки справ. Неактуальні записи можна відправляти в архів. До всіх нотаток дозволяється прикладати ілюстрації.

За концепцією сервіс Keep схожий з популярним сервісом Evernote. Веб-служба для організації інформації була у Google і раніше ‒ це було додаток Notebook, яке розпочало роботу в 2006 році і закрилося в 2011.

Google регулярно запускає нові сервіси і закриває старі. Нагадаємо, в ході «весняної чистки» (так Google називає масове закриття сервісів) 2013 компанія оголосила, що відмовиться від популярної RSS-читалки Google Reader. Сервіс буде закритий у липні 2013 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Google відкриває новий сервіс. ФОТО
18 березень, 2013, 16:17