Мер розповів, як Луцьк боровся зі снігом

Мер розповів, як Луцьк боровся зі снігом
Негода спричинила чимало проблем в обласному центрі.

Перш за все, луцький міський голова подякував службам, які допомагали подолати негоду, за якісну роботу, ‒ пише Волинський інформаційний портал.

«Ствердно можу сказати, що в ці дні краще спрацювали, як минулого разу, коли теж багато снігу випало», ‒ зауважив він.

За словами Миколи Романюка, ще не всі вулиці розчистили від снігу. Так, окраїни Луцька досі залишаються «непрохідними», однак там працюють комунальники.

Мер зізнався, що наразі є проблеми з вивозом сміття. «Їде машина, яка вивозить сміття, їде попереду неї трактор, відгрібає», ‒ розповів Романюк і додав, що ці питання комунальні служби вирішать за кілька днів, адже найперше ведеться розчистка власне вулиць.

Зі слів градоначальника, боротьба зі стихією обійшлася місту в понад сто тисяч гривень. Ця сума включає витрати на пальне та на оренду необхідної техніки.

До прибирання міста долучився й бізнес. Деякі з підприємців давали техніку в оренду, інші ж надали обладнання безплатно.

«У нас є (на випадок надзвичайних ситуацій) спеціально розроблений план дій. У ньому розписані, укладені угоди з організаціями, які мають ту чи іншу техніку. Коли трапляється така надзвичайна ситуація, вступають у дію угоди, а цю техніку ми долучаємо до робіт у місті», ‒ пояснив Микола Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Луцьк-то боровся, а мер???:)
Відповісти
Вчора відвідав Замок Любарта, туди їхав ще нічого посипаного піском не було, повертався назад побачив Романюка в Короні Вітовта, повертаюсь і яке моє здивування було як побачив що переді мною техніка посипаюча, а земля вся чорна від піску та глини. Ось так і працюють, так РОманюк завжди бачитьт почищені а дороги, а що бачимо ми?
Відповісти
Ага! Перед ним грейдери їдуть, а за... піском посипають - ляпота!!!:)
Відповісти
Район 17 і 23 школи навіть не чистили - діти в школу йдуть поміж машин. Вулиці Щусева і Вороніхіна непрохідні. Унас дороги чистять лише для машин, пішоходам ніде ходити. Зверніть увагу на зупинки і переходи через дорогу - жахіття.
Відповісти
про яке прибирання йде мова, де, у якому місці, покажіть...от колись Лазорко прибирав, о це да було видно...
Відповісти
підтримую, я взагалі буду голосцвати за Лазорка на виборах мера, є бабло, хазяйновитий, може й порядок з ним буде.
Відповісти
Останні новини
Мер розповів, як Луцьк боровся зі снігом
18 березень, 2013, 19:16