Вартість проїзду в Луцьку може зрости вже цьогоріч

Вартість проїзду в Луцьку може зрости вже цьогоріч
У Луцьку вже до кінця року можуть розглянути питання щодо підвищення вартості проїзду у маршрутках.

Про це йшлося у середу, 7 листопада, під час засідання виконкому Луцькради.

Директор департаменту економічної політики Олександр Озінович повідомив, що вносять зміни до рішення «Про план діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2018 рік».

Член виконкому Михайло Щур поцікавився, які наслідки для лучан матиме це рішення.

«Ви самі прекрасно знаєте, які можуть бути наслідки. Адже сьогодні дуже гостро стоїть питання підвищення вартості проїзду у транспорті Луцька», - зауважив Озінович.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанам доведеться більше платити за проїзд, якщо студенти їздитимуть за 2,50

За словами посадовця, після того, як питання пройде регуляторну процедуру та громадське обговорення, відповідний проект рішення щодо підвищення вартості проїзду винесуть на розгляд виконкому.

Відтак, це планують зробити до кінця 2018 року.

Нагадаємо, луцькі перевізники знову хочуть підвищення вартості проїзду до 7 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Гостро стоїть питання зібратися громаді, і ВИНЕСТИ "ВРЄМЄННУ" УКРОПОНЕДОВЛАДУ, НЕОБРАНУ ГРОМАДОЮ, НА МОРОЗ! Досить доїти наші гаманці! К бісу самопроголошеного "мера" Пусто(ц)віта! ТРЕТЄ підряд підвищення ціни проїзду! Проковтнемо - доведемо, що ми РАБИ! ВСІ ПІД МІСЬКРАДУ, ГЕТЬ ЗДИРНИКІВ, ЩО СЛУЖАТЬ БАРИГАМ, ПЛЮЮЧИ НА ГРОМАДУ!
Відповісти
ура, нарешті люди зрозуміли, яким боком вилазить продажність на виборах, ось вам 500 грн за голос, одноразові тенісні столи і спортивні майданчики, офіси розвитку кварталу згорнулись одразу, як тільки укропські шльондри захопили міську раду, їжте з маслом, в поліщука 300% премії і надбавки, плідно працює, а палиця на вас клав, вашим проблемам до швейцарії далеко.
Відповісти
А дійсно, в інших містах відміняють завищені тарифи на проїзд, громади відстоюють свої вимоги по обгрунтованих документах, а наші як...!!! не зрозуміло що!!! Вони бачать, що люди мовчать, так і будуть через кожні 3 місяці піднімати тарифи! Люди - досить мовчати!
Відповісти
Тут навіть не продажність на виборах... НЕ БУЛО ВИБОРІВ, є купка розумників, які САМІ СЕБЕ призначили керівниками міста! Час громаді прибрати їх, як Яника в 2014-му! Той хоч обраним на виборах був, ці - взагалі самозванці під крилом Палиці! Лізеш в кишеню жителям міста - НА ВИХІД! І негайно призначити вибори, а всі рішення незаконної "влади", в тому числі - підвищення вартості проїзду до 5 грн., оті всі знесення і демонтажі - скасувати негайно! Досить займатися переділом міста купці "підпаличників"! Не захочуть на вихід по доброму - провчити, як Башкаленка під час Майдану! ДОСИТЬ! ДІСТАЛИ!
Відповісти
Огидні брудні, без опалення і кондиціонування, без касових апаратів і засобів безпеки небезбечні для життя мініавтобуси...
З якою регулярною педантичністю вони отримують від місцевої влади дозволи на підняття вартості проїзду.
Відповісти
Останні новини
Вартість проїзду в Луцьку може зрости вже цьогоріч
07 листопад, 2018, 12:09