На Волині екс-депутат, яка крала, вийшла на волю

На Волині екс-депутат, яка крала, вийшла на волю
Колишня депутат Білостоцької сільради звільнена з-під варти.

Її судили за крадіжку коштовностей в односельців, - пише Під прицілом.

Зокрема, екс-депутат поцупила шкіряний гаманець виробами із золота. Там були золоті сережки вартістю 3 тисячі 600 гривень, десятиграмовий перстень вартістю 4 тисячі 500 гривень, перстень з червоним камінцем, який коштує 2 тисячі 700 гривень, 5 золотих коронок на 12 тисяч гривень та обручку вартістю 1 тисяча 800 гривень. В загальному жінка накрала на 24 тисячі 600 гривень.

З помешкання одного з односельчан вона прихопила поліетиленовий пакет, в якому теж знаходилися дорогоцінності: кільце з сапфіром, кільце з цирконієм, кільце з діамантом, два золотих ланцюжки та хрестик, перстень, браслет, підвіску, сережки та кулон з цирконієм. Таким чином завдала потерпілому шкоди на 60 тисяч гривень.

4 грудня минулого року жінці довелося відповідати за злочини у Луцькому міськрайонному суді. Тоді вона отримала покарання у вигляді трьох з половиною років позбавлення волі.

Проте, не погоджуючись з вироком суду, подала апеляцію, в якій вказала, що їй призначили надто суворе покарання. Крім того, суд не врахував, що вона працює і має на утриманні двох малолітніх дітей. Мовляв, вину свою вона визнала і частково повернула потерпілим вкрадене.

Нещодавно ця справа розглядалася в Апеляційному суді Волинської області, який в результаті ухвалив звільнити підсудну від відбування покарання на випробувальний термін, якщо вона протягом трьох років не скоїть нового злочину та виконає покладені на неї обов'язки, а саме: не виїжджатиме за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції, а також повідомлятиме про зміну місця проживання та роботи та періодично з'являтиметься для реєстрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
http://sum.in.ua/s/kiljce - шановні жірналісти, прочитайте в тлумачному словнику значення слова "кільце". Те, про що ви пишете, - це "каблучка, обручка, перстень".
Відповісти
Виправили, дякую
Відповісти
кольцо, чи каблучку....їм по барабану)
Відповісти
Останні новини
На Волині екс-депутат, яка крала, вийшла на волю
20 березень, 2013, 08:24