У Харкові вулиця стала озером. ВІДЕО

У Харкові вулиця стала озером. ВІДЕО
Щовесни вулиця Машиністів, що в Харкові, перетворюється на озеро.

Стається це через те, що на майже всю проїжджу частину шляху розливається велика калюжа. Вона стала нездоланною перешкодою для пішоходів та навіть автомобілів. Подекуди, кажуть місцеві, її глибина сягає 2 метри., йдеться у сюжеті ТСН.19:30.

Легковики у воді ледь не тонуть, а вантажівки з кожним днем роблять калюжу ще глибшою. Примітно, що ямі на вулиці Машиністів вже не один рік. Щовесни з першим сонцем тутешня дорога перетворюється на суцільне озеро. Місцеві скаржаться, що автомобілі об'їжджають калюжу по пішохідній доріжці та розбивають дорогу.

«Діти йдуть в садок, у школу, лаються, обурюються. Пишемо, пишемо, звертаємося. Я з 87 року пишу», - скаржиться харків'янка Надія Заховало.



Мешканці роками оббивають пороги чиновників. Проте їхні обіцянки - тонуть у велетенській калабані.

Старожили кажуть, що колись на цій вулиці була бруківка, а потім асфальт. Але дорогу розбили вантажівки, які возили бетоні плити на сусідній завод. За чверть століття у мешканців назбирався стос паперів – звернення до міськради і передвиборчі обіцянки депутатів. Однак місцевим доводилося за свої кошти ремонтувати шлях.

«Самі завозимо биту цеглу за свої кошти. Засипаємо нею. У листопаді місяці привозили особисто один КамАЗ битої цегли. Тому що стоять такі калюжі по 100-150 метрів», - нарікає харків'янин В'ячеслав Івченко. У Харківському департаменті будівництва і дорожнього господарства говорити про калюжу відмовилися, мовляв, надто заклопотані.

Тим часом мешканці вулиці Машиністів знову почали збирати гроші по хатах, щоб вкотре засипати ями битою цеглою - за власний кошт.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Харкові вулиця стала озером. ВІДЕО
20 березень, 2013, 08:28