Волинянин погрожує вбити себе у центрі Львова. ФОТО

Волинянин погрожує вбити себе у центрі Львова. ФОТО
59-річний мешканець райцентру Камінь-Каширський, що на Волині, Володимир Богута (на фото) пообіцяв прокурору Львівської області Олегу Василенку знищити себе біля памʼятника Тарасові Шевченку.

Так чоловік намагається привернути увагу до розслідування смерті його сина, ‒ пише Gazeta.ua.

13 січня 2007 року сина Володимира, 21-річного Романа Богуту, знайшли мертвим у будівельному котловані в місті Трускавець. Міліція сказала, що хлопець вчинив самогубство під впливом алкоголю й наркотиків.

«Мій син не міг вчинити таке, бо він тільки одружився, він дітей хотів, дружина на 5-му місяці була. До 10 класу при церкві допомагав. Сина вбили. А міліціонери називають це самогубством. Підробили висновки судмедексперта, що у нутрощах смерділо алкоголем. Потім київська експертиза це спростувала», ‒ пояснив Володимир Богута.

Через нервовий зрив у невістки чоловіка стався викидень, а за сорок днів помер сват.

Уже 7-ий рік Володимир Богута доводить у судах, що його сина вбили.

«На весіллі моєму синові та його дружині подарували путівки у санаторій до Трускавців, ‒ пригадав чоловік. ‒ Там вони пішли у клуб. До невістки підходили якісь хлопці. Коли Роман вийшов перекурити на двір, ті хлопці теж вийшли. Більше Романа живого не бачили. На шиї у нього сліди від того, що його душили. Експертиза сказала, що то він вдарився об балку, коли падав з 15-го поверху. Але тоді б він узагалі розбитий би був. Слідчий не взяв записи з камер відеоспостереження, не опитав нормально свідків. Свідчення їхні відрізняються. Крім того, інша експертиза усе ж підтвердила, що Романа перед смертю били й душили».

Слідчі уже кілька разів намагалися закрити справу, стверджували, що Володимир Богута не є постраждалим.

«Мене намагались у психлікарню замкнути, ніби я хворий, але психіатр сказав, що я повністю дієздатний і нормальний. Намагалися зробити мене терористом і звинувачували у замінуванні суду. Я вже просто втомився. І якщо прокуратура не втрутиться у цю справу, то я буду змушений на радикальні кроки ‒ я знищу себе у центрі Львова біля памʼятника Тарасові Шевченку», ‒ резюмував він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинянин погрожує вбити себе у центрі Львова. ФОТО
20 березень, 2013, 12:17