Благодійний фонд Олександра Лазорка допоміг дитсадку. ФОТО*

Благодійний фонд Олександра Лазорка допоміг дитсадку. ФОТО*
Вихованці луцького дошкільного навчального закладу №8 «Джерельце», що в районі Вересневе, тепер мають новий сучасний санвузол – ремонт тут провели за кошти Благодійного фонду Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє».

Вихователі та дітки у садочку потерпали від того, що приміщення було холодним, текли труби, а вся сантехніка давно вийшла з ладу, розповіла директор ДНЗ №8 Людмила Смаль.

Фонд «Волинь має майбутнє» виділив кошти на заміну всіх зношених труб, розбитої сантехніки, батарей опалення, електропроводки.

Вихователі тішаться: тепер тут тепло, затишно, гарно, а головне – зручно діткам. Тут замінили балконні двері, зробили підвіконня. Нові батареї добре гріють, є підвісна стеля, плитка на стінах і підлозі, зручні раковини для умивання, душова кабіна. Батьки вихованців садочка зізнаються о таких умов в багатьох немає навіть удома.

«Добре, що є такі люди, як Олександр Лазорко. Це людина, у якої слова не розходяться з ділом. Ми дуже хотіли, щоб саме він пройшов в обласну раду. Він ніколи не обіцяє того, чого не може зробити. А робить він для людей і для діток багато», - каже директор ДНЗ №8 Людмила Смаль.

Девіз дитячого садочка «Джерельце» такий: «Джерельце» – наш веселий дім. Тут добре, затишно усім». У садочку кажуть: фонд Олександра Лазорка «Волинь має майбутнє», надавши допомогу садочку, тим самим мимохіть підтримав це девіз: мовляв, зроблений ремонт справді додав дітям та вихователям затишку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Благодійний фонд Олександра Лазорка допоміг дитсадку. ФОТО*
20 березень, 2013, 13:34