Подробиці аварії в Дніпропетровську. ФОТО. ВІДЕО

Подробиці аварії в Дніпропетровську. ФОТО. ВІДЕО
У Дніпропетровську сьогодні вранці автомобіль на смерть збив чотирьох пішоходів.

Пʼята людина померла від отриманих травм, ‒ пише ТСН.

Як повідомляє управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, ДТП сталася близько 8:00 на житловому масиві Перемога.

«У результаті зіткнення автомобіля BMW з іншим легковим автомобілем одна з машин виїхала на зупинку і скоїла наїзд на людей», ‒ повідомили в управлінні.

Спочатку повідомлялось про те, що загинули дитина і дві жінки. Проте пізніше облпрокурор Наталя Марчук повідомила про чотирьох загиблих та пʼятьох постраждалих.

Майже одразу в інтернеті зʼявилося відео аварії. Користувачем Олександром Загноєм в інтернет викладений відеоролик ДТП, знятий автомобільним відеореєстратором. На ньому видно, як седан на великій швидкості намагався проскочити в той час, як джип здійснював розворот. Від удару позашляховика BMW врізався в кіоск на зупинці громадського транспорту, підімʼявши дорогою людей, які чекали свого транспорту.

Прокурор Дніпропетровської області Наталя Марчук також повідомила, що водіїв автомобілів затримано на 60 годин. Вона зазначила, що після аварії водії залишились на місці та дочекалися працівників ДАІ.

Оскільки незрозуміла схема ДТП, обом водіям буде повідомлено про підозру, обидва будуть затримані на 60 годин», ‒ повідомила Марчук. За її словами, після зʼясування всіх обставин ДТП винному буде предʼявлено звинувачення.

Пізніше начальник ГУ МВС України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко заявив, що в ДТП винні обидва водії. Ступінь їхньої вини буде встановлена після результатів ряду експертиз.

Як стало відомо, за кермом позашляховика Nissan був чоловік 1953 року народження, автомобіль був службовий. Водій BMW ‒ приватний підприємець, 1973 року народження. Самі ж водії та пасажири, які знаходилися в машинах під час зіткнення автомобілів, сильних травм не отримали.

Нещодавно зʼявилася інформація, що в лікарні померла 5 жертва ДТП, у жінки було понад 20 переломів.

Тим часом на форумі міста Дніпропетровськ шоковані мешканці обговорюють трагедію. Люди активно сперечаються: хто ж винен? Джип, який начебто їхав на червоне, або, принаймні, на миготливий зелений, або ж BMW, яка начебто їхала з великою швидкістю.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
очередной мажор на бмв которому всё сойдёт с рук
Відповісти
Звісно говорити про невинність водія БМВ, що їхав на великій швидкості не можна. Проте, дивлячись на відеодоказ, можна зробити висновок про те, що потрібно ще й шукати БМВ, що виїжджало з прибудинкової території, перекрило оглядовість водію Ніссана.
Відповісти
дорога видно що слизька, беха перла мов скажена, гальмувати він почав біля регістратора, бо саме проїзжаючи повз нього і побачив джип. про те, беху понесло, а водій просто злякався, бо намагався уникнути зіткнення по правій полосі, якби він не крутив вправо, а поїхав прямо, то або влупив джипа в зад, або джип встиг би проскочити і беха полетіла би далі.
однак, найбільша вина бехі, якби їхав 60, встиг би і загальмувати чи зліва оминути джип, часу більше на реакцію було би.
велика швидкість на мокрому асфальті та синдром водія бмв - головна причина трагедії.
Відповісти
Все сказав точно.Синдром водія бмв - головна причина трагедії.
Відповісти
в першу чергу винен ніссан
Відповісти
бмв летів км.80-90. щоб не так летів виродок тоби зорієнтувався. і ще! чому даівці не стоять у місті, а ховаються як то кажуть по кущах.
Відповісти
винен водій бмв
Відповісти
Останні новини
Подробиці аварії в Дніпропетровську. ФОТО. ВІДЕО
20 березень, 2013, 14:09