У Рожищі «кинули» рівнян

У Рожищі «кинули» рівнян
Рожищенський сирзавод заборгував рівненському Рівненське ТОВ «Інвестиційно-фінансова компанія «Євроінвестбуд» за молоко.

Відповідну справу розглядає Господарський суд Волинської області. Йдеться про борг 239 тисяч 262 гривні. - пише Під прицілом.

Сировину сирзавод отримав від сільськогосподарського приватного підприємства «Зірка». Але «Євроінвестбуд» віддав йому борг з власних коштів, тож воно відступило право вимоги на підприємство-інвестора.

«Спочатку «Рожищенський сирзавод» визнавав свій борг, навіть звернувся до нашого керівництва з проханням розcтрочки, однак, коли не отримав згоди, грошей також не платив», - зауважив представник «Євроінвестбуд».

Тепер же рівненська фірма вимагає в боржника сплатити борг з урахуванням штрафних санкцій. В свою чергу суддя запитала: на основі чого позивач заявляє про нарахування штрафних санкції і чи це передбачено договором.

Виявилося, що ні.

Оскільки це питання не було врегульоване в договорі, суд у позові задовольнив частково. Себто, було вирішено стягнути з сирзаводу основну суму боргу – 239 тисяч 262 гривні. Крім того, покладено на боржника оплату судового збору на суму 4 тисячі 500 гривень.

Цікаво, що Рожищенський сирзавод пропонував в якості погашення боргу сир, але в «Євроінвестбуді» відмовили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ДУЖЕ ШКОДА ЩО ЗАВОД НЕ ПРАЦЮЄ--ТАМ МАСЛО БУЛО ВИЩОГО ГАТУНКУ.НА ІНШИХ ЗАВОДАХ МАСЛОМ НЕ НАЗВЕШ-МАРГАРИН.МОЖЛИВО ЗА ЯКІСТЬ ЗБАНКРУТОВАВ.НАДІЮСЬ НА ВІДНОВЛЕННЯ.ЗАРАЗ КУПУЮ В БРЕСТІ МАСЛО-ТАМ ТАКОЖ НА СОВІСТЬ ВИРОБЛЯЮТЬ.
Відповісти
не все там масло було
Відповісти
Останні новини
У Рожищі «кинули» рівнян
20 березень, 2013, 16:20