Майбутні члени виконкому пояснили, чому туди хочуть

Майбутні члени виконкому пояснили, чому туди хочуть
Проректор і керівник благодійного фонду пояснили, що хочуть стати членами виконавчого комітету Луцької міськради, аби займатися студентськими та соціальними питаннями.

Про це йшлося 21 березня під час засідання постійної комісії міськради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Нагадаємо, виконавчий комітет Луцької міської ради може поповнитися новими членами - проректором Східноєвропейського університету імені Лесі Українки Іриною Констанкевич та керівником обласного благодійного фонду Олега Чернецького Михайлом Щуром.

Як пояснила Констанкевич, вона хоче у виконкомі представляти університет та займатися питаннями, які стосуються студентів та університету загалом.

"Зважаючи на діяльність студентських організацій, будівництво студентського містечка, нові проекти міжнародного співробітництва, доцільно, щоб університет був представлений у виконкомі", - зазначила проректор.

Михайло Щур заявив, що його, в першу чергу, цікавлять різні соціальні питання та транспорт. Він вважає, що здобуті знання та навики в процесі роботи у благодійному фонді будуть корисні для роботи у складі виконкому.

Комісія підтримала призначення цих кандидатів новими членами виконкому луцької міськради. Вони працюватимуть замість двох інших членів, які зі складу виконкому вже вибули, - голови обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану Григорія Павловича та нардепа Євгена Мельника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Майбутні члени виконкому пояснили, чому туди хочуть
21 березень, 2013, 13:12
Янукович 11 років тому. ВІДЕО
21 березень, 2013, 13:02