Луцький виконком поповниться проректором і керівником благодійного фонду

Луцький виконком поповниться проректором і керівником благодійного фонду
Виконавчий комітет Луцької міської ради може поповнитися новими членами.

Про це стало відомо 19 березня під час засідання бюджетної комісії міськради.

Як пояснив перший заступник луцького мера Святослав Кравчук, до складу виконкому пропонується ввести Ірину Констанкевич (проректора Східноєвропейського університету імені Лесі Українки) та Михайла Щура (керівника обласного благодійного фонду Олега Чернецького). До слова, Олег Чернецький – луцький бізнесмен, депутат Луцькради від ВО «Свобода».

За словами Кравчука, Ірину Констанкевич запрошують у виконавчий комітет на місце Григорія Павловича (голову обласної організації Української спілки ветеранів Афганістану), який у зв’язку із хворобою написав заяву про вихід зі складу виконкому. Михайло Щур має зайняти місце Євгена Мельника, який нині є депутатом Верховної Ради від ВО «Свобода».

Члени комісії підтримали пропозицію Святослава Кравчука, рішення прийматимуть вже на найближчій сесії Луцької міської ради.

Під час обговорення цього питання депутат Сергій Григоренко (ВО «Батьківщина») попросив Ірину Констанкевич підготувати на сесію стратегію розвитку ботанічного саду, що поблизу вулиці Шопена в Луцьку.

Ботанічним садом нині опікується університет, але він, переконує Григоренко, дуже занепав.

«Цей парк, як валіза без ручки. І тяжко нести, і шкода кинути… Якщо університет не має можливості ним опікуватися, краще відмовтеся. І ми, міська рада, будемо своїми силами щось робити», – попросив проректора Григоренко.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На цей рахунок добре сказав дідусь Крилов: «А вы, друзья, как ни садитесь, Всё в музыканты не годитесь». Це він про погано працюючий колектив, в якому нічого не йде на лад тому, що немає єдності, професіоналізму, компетентності, розуміння поставлених завдань.
Відповісти
Досить неприваблива особа панi Констанкевич. Працюе за радянськими стандартами - на показ, не для студентiв, а для голосного слiвця. Кар'eристка.
Відповісти
Та ця Констанкевич протеже Палиці. Таким чином він посилює свій вплив на Романюка. Недаремно за неї так клопоче Нікітюк.
Відповісти
І.Констанкевич - дієва і діяльна людина, дуже обов'язкова і відповідальна, яку б посаду не обіймала. Вона мислить по-сучасному, вміє прогнозувати ситуацію і, головне, - вміє згуртувати навколо себе команду професіоналів. В СНУ саме завдяки їй запрацював Центр культури та дозвілля, студенти отримали можливість створити демократичний простір самоврядування. Думаю, міськвиконком лише виграє від того,що у цьому середовищі з'явиться розумна, інтелігентна, приємна жінка!
Відповісти
Так переконливо Ви про себе пишете, І. М. Констанкевич
Відповісти
Останні новини
Луцький виконком поповниться проректором і керівником благодійного фонду
19 березень, 2013, 12:12