Пограбували гурт «Друга ріка»

Пограбували гурт «Друга ріка»
З колишнього бомбосховища викрали музичні інструменти.

Гурт «Друга ріка» знову пограбували ‒ у них поцупили ексклюзивні музичні інструменти вартістю 10 тисяч доларів, ‒ повідомляє ТСН.

Інструменти зберігались у підвальному приміщенні старовинного будинку в центрі Києва. Ані міцні замки, ані система безпеки не стали злодіям на заваді. У міліції кажуть, що працювали професіонали.

«Звичайно, воно охороняється, це центр міста, це підвал, це залізні двері, Це колишнє бомбосховище. Тільки якщо ти маєш якісь відмички, професійні штучки для того, щоб відкривати двері, тоді туди зайдеш. Кажучи мовою крадіїв, нас «пасли», вони вичислили», ‒ розповідають музиканти.

Щойно гурт виявив пропажу, відразу звернувся в міліцію. Зараз ведеться слідство, проте постраждалі у сумлінність правоохоронців не вірять, оскільки міліціонери одразу звинуватили музикантів у крадіжці власних інструментів.

Музиканти все ще сподіваються повернути втрачене. 5 років тому в них теж вкрали гітари, але потім повернули. Тож і тепер гурт «Друга ріка» звертається до злодіїв.

«Дорогі джентльмени удачі! Поверніть, будь ласка, інструменти музикантам. А ми вам накинемо пару гривень за кмітливість», ‒ заявили хлопці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пограбували гурт «Друга ріка»
21 березень, 2013, 17:07