На Волині знесуть незаконно збудований будинок

На Волині знесуть незаконно збудований будинок
Будинок, який збудували за 20 метрів від Пісочного, зруйнують.

Господарський суд Волинської області задовольнив у повному обсязі позов прокурора Турійського району до приватного підприємства «Ространс» про звільнення самовільно зайнятої земельної ділянки та знесення збудованої на ній споруди, ‒ повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Прокуратура Турійського району під час перевірки законності забудови земель рекреаційного призначення поблизу водних обʼєктів встановила, що договір оренди цим приватним підприємством земельної ділянки, яка межує з водним плесом озера «Пісочне», розірваний.

Однак, на цій земельній ділянці, на відстані близько 20 метрів від води, підприємство розмістило деревʼяний будиночок. Будівництво ж будь-яких споруд, крім гідротехнічних, гідрометричних та лінійних, у прибережних захисних смугах навколо водойм є незаконним.

Незаконно збудовану споруду знесуть, а земельну ділянку ‒ звільнять.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За нововиявленими обставинами (найближчим часом будівля стане станцією для човнів) буде перегляд справи, і, як наслідок, нове рішення.
Відповісти
ПРОПОНУЮ Генеральній прокуратурі приїхати в м.Одеса з рулеткою на пляжі і помірати скільки будинків незаконно звели біля моря з дозволу партії регіонів.
Відповісти
моя думка штрафонути в розмірі 3-ої суми будинка і з попередженням умовного терм.позбавл. волі.а взагалі як верхи інаші слуги народу будують і праватизують і начхати.наприкл. Н.Шуфрич приватизував на Закарпатті дачу Хрущова і модернизував--мамі сподобалася от і купив.а скільки вони розкрали мама моя рідна--вони не вічні що будуть жити вічно.
Відповісти
На Світязі в Шацьку на Гряді-взагалі свавілля голови сільрад продали роздирибанили землю.Ось в Любомлі міська рада продала нишком-тишком кінотеатр уявляєте за ціною 50тис.дол.явно занизив дядько який надумав в ресторан замутити-комусь не сподобалося от і підпалив.Бепридєл.
Відповісти
Останні новини
На Волині знесуть незаконно збудований будинок
21 березень, 2013, 17:31