У Луцьку вода підмиває багатоповерхівку. ФОТО

У Луцьку вода підмиває багатоповерхівку. ФОТО
Фундамент будинку на вулиці Січовій, 1 руйнується, а працівники ЖКП №7 час від часу відкачують воду.

Так, за словами мешканців, підвали п’ятиповерхівки вже понад 10 років перебувають в аварійному стані, ‒ пишуть Волинські новини.

Іноді рівень води сягає півметра, працівники ЖКП час від часу відкачують воду, беруть її для аналізу, щоб встановити причину затоплення, проте пояснити, чому так відбувається, не можуть. Існує версія про ґрунтові води. Воду з підвалів викачували 19 березня, проте приміщення досі затоплені.

Наразі пересуватися підвальними приміщеннями можна лише по дошках. Частина приміщень досі недоступна. Помітно, що від вологи стіни підвалу руйнуються. У під’їздах через грибок постійно облущується штукатурка. Мешканці непокояться, що їхній дім може спіткати доля будинку на Рівненській 109.

«Багаторазові колективні звернення до міської влади не дали результату. Щоразу нам відповідають, вигадуючи лише відмовки», ‒ говорить мешканка п’ятиповерхівки.

«Я мешкаю у цьому будинку понад 20 років, і проблеми із вологістю були завжди. У підвалах віддавна нічого не зберігаю. Через плісняву на стінах неодноразово доводилось робити ремонти, звісно, за власний рахунок. А усе тому, що навесні та восени вони постійно затоплюються, у квартирі від вологи утворюється грибок. Заходячи до підвалу, людина по коліна провалюється у воду. Ми неодноразово зверталися до начальника ЖКП №7 Миколи Гарбарчука, але уся допомога зводиться до того, що періодично воду відкачують насосом. Жодних ремонтів підвальних приміщень не проводили», ‒ розповідає мешканка першого поверху.

Прибудинкова територія виглядає занедбаною ‒- сніг не прибирають, а дороги вкриті глибокими ямами.

«Неприбраний сніг тане, і вода стікає до підвалів. Це знову спричинить проблему», ‒ говорять мешканці.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
аналогічна ситуація в районі Вересневе за адресою вул. Корольова 11 (п"ятиповерховий будинок). ЖКП № 2 та Водоканал спокійнісінько нічого не роблять.
Відповісти
Шота Руставелі 11а вже більше десяти років(зимою комарі в підвалі) Шота Руставелі 9 і це не повний перелік а лише0.000000000000000000000000000000000000000000000001 цієї проблеми
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вода підмиває багатоповерхівку. ФОТО
21 березень, 2013, 18:47