У Луцьку стартує нове фото-шоу

У Луцьку стартує нове фото-шоу
У Луцьку стартує нове фото-шоу під назвою "Битва красунь".

Організатор "гламурного" батлу між луцькими красунями - сайт позитивних новин Волинь Inform.

У повідомленні цього інтернет-видання йдеться:

«Шоу "Битва Красунь" — неймовірна та захоплююча подорож у світ моди та краси. Це змагання, що зуміє поєднати стиль, смак, інтелект наших чарівних учасниць та їх життєвий досвід.

Учасниці фото-шоу "Битва Красунь" потрапляють в непросту ситуацію: у них є декілька годин, для того щоб виконати поставлене їм завдання, а саме - на визначену суму грошей стильно одягнутися на "секонд хенді".

Учасниці абсолютно не схожі одна на одну. Вони різні за поглядами на життя, на моду, на стиль і звичайно, на шопінг. Кожній з них доведеться максимально проявити свою фантазію для створення індивідуального і неповторного образу.

Всі "пригоди" луцьких красунь фіксуватимуться професійним фотографом, який знімкуватиме фантазії учасниць, їх емоції та кінцевий результат. Перемогу здобуде та з дівчат, яка одягнеться найкраще при мінімальних грошових витратах.

Вирішальний вердикт учасницям битви винесуть відвідувачі Волинь Inform своїми голосами.

Як учасниці, так і переможниця фото-шоу, отримають цікаві і оригінальні призи від організаторів та спонсорів дійства.

До слова, вже найближчими днями буде оголошена перша красуня-учасниця битви! Слідкуйте за новинами на сайті Волинь Inform, в яких повідомлятиметься про подальший перебіг та деталі конкурсу».

«Битва красунь»: УЧАСНИЦЯ №1

«Битва красунь»: УЧАСНИЦЯ №2

«Битва красунь»: УЧАСНИЦЯ №3

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво, ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Все це звичайно весело, але до чого тут відчайдушні домогосподарки?)
Відповісти
Хм, ідея цікава та неординарна! Але пишу я сюди задля того, щоб відразу перепросити в тих дівчат, які не потраплять у фінал. Насправді коли мені зателефонували і запропонували взяти участь в цьому проекті, я довго сумнівався і дав згоду лише в кінці розмови.. Як мені пояснили: потрібно буде з претенеденток обрати найгламурніших 4 красуні, які ніколи не бували в секондхенді. Я і гламур - речі несумісні, тому обирати я став за принципом "антигламур" - тобто тих, хто точно не попадає в четвірку дівчат, які далі боротимуться між собою і гризтимуть горлянки одна одній :) Красульки, насправді кожна з вас є індивідуальною, класною і дуже цікавою з різних точок зору! Впевнений, що будь-яка з вас впоралася б з кінцевою метою проекту по-своєму вдало і ефективно! Тому не розчаровуйтесь і ні в якому разі не ображайтесь на мене, тому що бути антигламурОвою для мене це круто! Цінуйте себе і свої досягнення!
До речі, над результатами (тобто чотирьох фіналісток) кастингу працювали не лише двоє пацанів з журі, як вам казали, а й уся редколегія конкурсу. В деяких випадках моя думка не збігалась із міркуваннями моїх колег ;)
В будь-якому випадку зичу усім вам життєвих перемог і насолоди від життя!
Хай щастить!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку стартує нове фото-шоу
21 березень, 2013, 18:54