Волинські науковці видали книгу про Волинь на межі тисячоліть

Волинські науковці видали книгу про Волинь на межі тисячоліть
Науковці Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки видали колективну монографію, присвячену двадцятій річниці незалежності України.

Книга зветься «Волинь в умовах демократичної трансформації (кінець ХХ – початок ХХІ століття»). Вона вийшла у видавництві СНУ.

Її автори – колектив науковців університету та представників органів влади. Основний внесок у працю внесли професори Валерій Бортніков, Наталія Коцан та Наталія Павліха.

У Центрі політичного аналізу і виборчого консалтингу повідомляють: це перше солідне науково-практичне видання, присвячене становленню політичних інститутів та перебігу соціально-економічних процесів, що відбувалися на Волині в роки незалежності.

У першій частині монографії висвітлено теоретичні, соціокультурні та практико-політичні аспекти процесу демократичної трансформації на Волині наприкінці ХХ – початку ХХІ століття. Друга частина книги присвячена аналізу ринкових реформ в області.

Видання буде цікаве не лише науковцям, але й широкому колу громадських лідерів, політиків, державних діячів.

Книга допоможе глибше ознайомитися з соціально-політичною історією не лише Волинської області, а й України загалом. Адже події, які відбувались в цей період на Волині, автори трактують у контексті загальнодержавних суспільно-політичних процесів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські науковці видали книгу про Волинь на межі тисячоліть
22 березень, 2013, 16:25