Волинські рятувальники витягли зі снігу 8 автобусів. ФОТО

Волинські рятувальники витягли зі снігу 8 автобусів. ФОТО
8 рейсових автобусів, 1 карету «швидкої допомоги», 12 автомобілів вивільнили зі снігових заметів волинські рятувальники.

Протягом 23 березня пожежно-рятувальні підрозділи УДСНС Волинської області здійснили 15 виїздів для проведення аварійно-рятувальних робіт, під час яких вивільнили 21 транспортний засіб та надали допомогу 70-м громадянам, ‒ повідомляють у прес-службі відомства.

До проведення робіт залучалось понад 30 одиниць пожежної техніки та 60-ти бійців особового складу підрозділів служби «101».

Так, «швидку» вивільнили зі снігового замету у селі Любитів Ковельського району, у селах Свидники Ковельського, Хромяків Ківерцівського та Полиці Камінь-Каширського районів із снігових пасток рятувальники витягнули рейсові автобуси.

У Камінь-Каширському, Ратнівському, Рожищенському, Любешівському районах за допомогою пожежної техніки підвищеної прохідності здійснено буксирування великогабаритних вантажівок.

Аби запобігти випадкам обмороження та травмування громадян у населених пунктах області продовжують діяти пункти обігріву, що розташовані при медичних закладах, в будівлях сільських та селищних рад.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські рятувальники витягли зі снігу 8 автобусів. ФОТО
24 березень, 2013, 13:48
У Києві 25 березня ‒ вихідний
24 березень, 2013, 13:25