На КВНі в Луцьку перемогла команда, яка роздягалась на сцені і багато кричала. ФОТО

На КВНі в Луцьку перемогла команда, яка роздягалась на сцені і багато кричала. ФОТО
На перший півфінал п’ятого сезону Ліги КВН «Волинь» через негоду не змогли дістатися дві команди, але гра все одно відбулася.

У Палаці учнівської молоді Луцька ввечері 23 березня не було вільних місць.

За право виходу у фінал Ліги змагалися п’ять команд: «Отдихаєм вмєстє» (Хмельницький), «Без понтов» (Чернівці), «ФіФа» (Ужгород), «Малишка Емілі» (Київ) і «500 дней лета» (Дніпропетровськ).

А от іменита команда «Перша сільська збірна» не змогла потрапити на гру. Єдиний гравець команди простояв у пробці біля Житомира 20 годин, розповіли організатори. Через складні погодні умови не взяла участь у півфіналі і тернопільська команда «Вікенд». Тому ці команди зіграють вже в другому півфіналі, який відбудеться 20 квітня.

Команди змагалися у чотирьох вже традиційних для КВНу конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Відеоконкурс» і «СТЕМ».

Оцінювали якість гумору та здібності команд п’ять членів журі: радіоведучі Вікторія Жуковська (СіД FM) і Сергій Ткачук (радіо «Луцьк»), лідер гурту ФлайzZzа Андрій Тимчук, заступник головного редактора газети «Відомості.UA» Михайло Гарщаль і депутат Волинської обласної ради Олег Батюк. За грою також пильно спостерігали редактор Ліги Руслан Місюк і директор Ліги, голова «Волинської асоціації КВН» Валерій Пельц.

Уже під час першого конкурсу лідирували хлопці з Хмельницького. Вони відразу завели публіку харизмою капітана, який виконав невеличкий стриптиз. Жарт про телешоу «Ревізор» на свинофермі теж потішив глядачів.

«Ревізор» не може рекомендувати цей свинарник людям, хоча тут і краще, ніж у «Файна Окрайна», – жартувала команда, яка переглянула луцький випуск телепередачі.

А у пісні про суржик команда продемонструвала свій патріотизм: «Не важливо звідки ти: з заходу чи сходу. Пам’ятай, що ти – частина сильного народу!».

У підсумку перемогла саме команда з Хмельницького «Отдихаєм вмєстє». До слова, команда є учасником Вищої української ліги КВН і резидентом Бійцівського клубу.



Всеукраїнська ліга КВН "Волинь» дякує за підтримку Благодійному фонду «Новий Луцьк», ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», фірмі «Алерт», пивному клубу «Оболонь», піцерії «Соло», офіційному перевізнику «Козачок ТАКСІ».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: КВН
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Києві 25 березня ‒ вихідний
24 березень, 2013, 13:25
На КВНі в Луцьку перемогла команда, яка роздягалась на сцені і багато кричала. ФОТО
24 березень, 2013, 12:37