На Житомирській трасі ‒ гігантський затор. ФОТО

На Житомирській трасі ‒ гігантський затор. ФОТО
На трасі Київ-Житомир утворився гігантський протяжністю близько 70 кілометрів.

Про це пише Gazeta.ua з посиланням на лист читача Бориса Уланенка.

«Близькі люди стоять у ній вже близько 12 годин без будь-якого руху. Прохання висвітлити ці події, тому що державні служби мовчать, як і ключові ЗМІ», ‒ пише він.

«1 км від них знаходиться табір військових, який забезпечує водою і їжею. Але дійти до них є можливість не у всіх ‒ снігу по коліна. У пробці є маршрутки, в них ситуація зовсім погана. Вони стоять за 45 км від Києва, по телефону довіри ДАІ сказали, що пробка починається на 19-му км від Києва», ‒ розповів читач.

У той же час голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов підтвердив, що в Києві складна ситуація залишається на Окружній дорозі, в Житомирському, Гостомельському і Харківському напрямках.

«Ми з пробками практично впоралися. Спасибі Міністерству оборони, МВС та ДержЧС. Складна ситуація залишається на Окружній дорозі та у Житомирському напрямку», ‒ зазначив Попов.

«Через снігопад, хуртовини та замети ускладнений проїзд в ряд населених пунктів Львівської, Хмельницької, Вінницької, Волинської, Івано-Франківської, Чернівецької, Рівненської та Тернопільської областей. Також ускладнений проїзд по дорогах Київської області», ‒ йдеться в останньому повідомленні Міністерства інфраструктури.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.