Чому вам варто взяти сандалі в літню подорож?*

Чому вам варто взяти сандалі в літню подорож?*
Літо – чудова пора року для активного відпочинку на природі. Можна вдосталь насолодитися прогулянками по лісах, полях та горах. Але щоб після відпочинку лишились тільки позитивні враження, не обійтися без правильного підібраного взуття. Ви все ще носите кросівки чи черевики? У них є важливі переваги. Але і сандалі для хайкінгу заслуговують вашої уваги. Давайте поглянемо, чому.

Переваги туристичних сандалів

Шукаєте якісне взуття для туризму? Зверніть увагу на магазин Ешуз. Тут можна знайти товари відомих брендів, які спеціалізуються саме на речах для активного відпочинку. В каталозі є й пристойний асортимент відкритого взуття. Тож повернімося до його плюсів:
• Свобода. Немає обмежень для пальців ніг. На них нічого не тисне. При тривалій ходьбі у тісних кросівках чи черевиках може порушитися кровопостачання в кінчиках пальців на ногах. Під час фізичної активності об’єм ніг збільшується, вони набухають. У відкритому взутті з цим не виникає проблем. Ви почуватиметеся вільно у будь-якому випадку.
• Легкість і компактність. Сандалі мають тверду підошву, але при цьому вони набагато легші за кросівки (а тим більше черевики). Їх можна покласти в рюкзак як запасну пару взуття. Немає місця в рюкзаку? Прикріпіть до нього сандалі ззовні за допомогою шнурків чи карабінів.
• Відсутність шкарпеток. Це означає, що вони не натиратимуть ногу і не будуть поширювати поганий запах. Відкрите взуття вільно пропускає повітря і добре вентилює тіло.
• Ідеально для вологих умов. Ви плануєте літній сплав річкою? Для цього сандалі є найкращим вибором. Вам не потрібні шкарпетки, які точно намокнуть. Відкрите взуття не набирає воду і швидко сохне. Підошва у багатьох моделях взуття є нековзкою і добре підходить для вологих поверхонь.
• Босоніж без небезпек. Ви б хотіли прогулятися влітку босоніж, але боїтеся пошкодити ноги. Сандалі дають вам компромісне рішення. Ноги водночас і відкриті, і захищені знизу від гострих предметів.
• Просте використання. Сандалі на «липучках» набагато простіше надягти й зняти, ніж взуття зі шнурками. Ви економите час, якщо потрібно швидко перейти на черевики.
• Відсутність шнурків. Це не лише економить час для надягання і знімання взуття. Відсутні елементи, які можуть порватися в найнеочікуваніший момент. Шнурки не розв’яжуться і не заважатимуть вам рухатися.

Сандалі зовсім не є повноцінною заміною кросівкам та черевикам. Але в деяких випадках вона є гарним доповненням до цього взуття. Для довгих літніх подорожей можна брати з собою і закрите, і відкрите взуття.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сандалі
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.