У Луцьку покажуть весілля по-новому

У Луцьку покажуть весілля по-новому
Щорічна виставка весільних товарів та послуг «Art Wedding або весілля по-новому» відбудеться у Луцьку 29-31 березня.

Як і в попередні роки, учасників та гостей прийматимуть у приміщенні Палацу урочистих подій, ‒ повідомляють організатори заходу.

Відкриття виставки відбудеться 29 березня о 12:00 за участю луцького естрадного оркестру «Мегаполіс» на чолі із відомим музикантом Юрієм Поліщуком.

У рамках виставки ‒ благодійна акція на підтримку дітей-сиріт «Мрії дитинства». Так, школі-інтернату, що в селі Затурці, передадуть подарунок від організаторів.

Протягом трьох днів гості виставки зможуть ознайомитися із весільними тенденціями 2013-го року, потенційні наречені матимуть змогу подивитися портфоліо весільних фотографів, переглянути роботи дизайнерів та флористів, поспілкуватися з професійними організаторами весілля, продегустувати страви місцевих ресторанів, побачити показ весільних суконь від найкращих салонів міста, послухати якісну музику та порозважатися.

Усі три дні виставки «Art Wedding або весілля по-новому» будуть відрізнятися за тематикою. Так, перший день матиме назву «Європейська класика» (ведучий – Андрій Осташ), другий ‒ «Українське весілля» (ведучі – Андрій Осташ та Михайло Кузьмич), а третій ‒ «Весілля у стилі рок-н-ролл» (ведучі – Славко Мазурок та Сергій Ткачук).

Загалом триденна програма весільної виставки буде насиченою та цікавою, ‒ переконують організатори.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку покажуть весілля по-новому
25 березень, 2013, 11:03