Мер Луцька пообіцяв підписати «антикнопкодавське» рішення

Мер Луцька пообіцяв підписати «антикнопкодавське» рішення
Міський голова Луцька Микола Романюк підпише рішення міськради, яке посилить контроль за дотриманням депутатами норми персонального голосування.

На думку міського голови, потреба у посиленні боротьби із «кнопкодавством» серед обранців громади завжди була, - пише IA ZIK.

«Я за те, щоб кожен персонально голосував і висловлював власну думку. Це – раз. Друге: чи буде це (зміни до регламенту, – IA ZIK) ухвалене? Я думаю, що так», – заявив Романюк.

Мер Луцька запевняє, що підпише цей проект рішення.

Нагадаємо, у Луцькій міськраді зареєстровано проект змін до регламенту, що може ускладнити життя «кнопкодавам». Документ формально поданий секретарем ради Григорієм Пустовітом, насправді ж його підготував нардеп від «УДАРу» Юрій Савчук.

Проект рішення передбачає, що мер на початку сесії має оголосити, хто з обранців громади не прийшов на сесію. «Голоси відсутніх депутатів не можуть враховуватись при встановленні результатів голосування», – йдеться в документі.

А депутат, який не зареєструвався перед початком сесії, допускатиметься до роботи лише після написання і оголошення в залі відповідної заяви.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отой Пустоцвіт тільки й може що робити щось формально. А де власна ініциатива та власна думка? За посаду секретаря втратив власне обличчя (звісно, якщо воно було) та став звичайною секретаркою.
Відповісти
Та він навіть на секретарку не тяне. Його рівень, хіба що, це шакал Табакі, ну а Романюк Микола - Шер-Хан.
Відповісти
Не ображайте так мультяшного героя Табакі. Зрівняти його із замолітом... це занадто.
Відповісти
Щось Пустовіт мечеться, як г..вно в ополонці. То до Свободи приб'ється, то до Фронту змін. Вже й до берега Удару притнувся.
Відповісти
А ходять чутки, що він вже дорогу протоптав і до Партії регіонів. Бо вже дуже часто його бачать під владними кабінетами в обласній раді.
Відповісти
Командир роты в бою кричит: "За мной!", а гнилой замполит - "Вперед!", сам же прячется за спины солдат.
Відповісти
100%. Саме так Пустомеля себе веде в партії. Всіх штовхає на абразури, а потім сам приміряє лаври перемоги. А у разі поразки - винить тих хто "загинув" в бою.
Відповісти
+1000000000%
Відповісти
Останні новини
Мер Луцька пообіцяв підписати «антикнопкодавське» рішення
25 березень, 2013, 11:07