Чи шкода вам Юлію Тимошенко? ПИТАННЯ ДНЯ

Чи шкода вам Юлію Тимошенко? ПИТАННЯ ДНЯ
Недільний мітинг об’єднаної опозиції у День Соборності 22 січня знову дав привід говорити про найзнаменитішу бранку України – Юлію Тимошенко.

Екс-прем'єрка написала чергове «товаришам із тюрми», що й зачитав на мітингу Олександ Турчинов. Тимошенко закликала опозиціонерів до єдності, а ті у свою чергу підписали угоду про спільні дії.

Загалом – позитив для опозиції, але ложку дьогтю у постмітинговий «одобрямс» вніс Роман Безсмертний. Він висловив думку, що опозиціонери повинні були не просто задекларувати об’єднання, а й оголосити владі ультиматум: мовляв, або випускайте Тимошенко, або…

Чим опозиція здатна налякати владу, колишній екс-посол України в Білорусі не уточнив, проте зрозуміло й без цього: найближче майбутнє екс-прем’рки радісним і безхмарним назвати важко…

«Чи шкода вам Юлію Тимошенко?» запитав ВолиньPost у своїх читачів

Сергій Шишкін, 52 роки, джазовий бард-піаніст, композитор:

«По-людськи шкода. А по ділах… В них було мало логіки, але багато популізму. Маю на увазі після 2004 року. Вони з Ющенком один поперед одним по черзі змагалися у здачі Майдану Партії регіонів заради особистого впливу. Він встиг останнім – вона сіла. Але не тільки вона.

Жалість – погана емоція, особливо щодо сильної людини. Сильніше за Тимошенко зараз гравця немає. А про чесноти не питайте. Особисто не знайомі».

Тамара Гаврилюк, 35 років, продавець взуття:

«Звичайно, шкода! Якщо на те пішло, то вони всі заслужили, щоб посидіти там, де й вона. Це все нагадує якийсь цирк. Воюють один з одним замість того, щоб працювати на свою країну. Чого у владу пхались?

Але Тимошенко шкода не тому, що вона жінка. Просто так не робиться. Думаю, ця влада крала не менше, ніж попередня. Надіюсь, що Юлю таки виправдають. А взагалі, знаєте, дратує спостерігати за цим всім».

Ольга Богачевська, студентка, журналіст, 22 роки:

«Якщо говорити виключно про емоції, то їх стосовно Тимошенко у мене немає. Я її і не жалію, і не зловтішаюся. Якщо має бути шкода через те, що вона стомлена, хвора і живе в нелюдських умовах, хоча це проблема усіх в’язнів в Україні, то чому жаліти саме Тимошенко?

Однак, якщо проаналізувати ситуацію, то, як на мене, судовий процес над Тимошенко виключно політичний. З метою або прибрати сильного суперника з виборчих перегонів, тим самим, послабити опозицію взагалі, або здескридитувати Україну перед Європою, щоб піти на митний союз із Росією».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не жалко никого, даже себя. Пусть хоть все население страны передохнет - черт с нами. Одна мечта греет: пусть хоть власть спасется на оффшорных островах.
Відповісти
На мою думку, питання мусить ставитися про те чи порушували Закон Ю.В.Т перебуваючи при владі, або на відповідальних посадах в українському уряді.
Отож якщо порушувала, то де докази ? То де іі мілярді рахунки в офшорах, гелікоптери,пароплави, бурові вишки..?Чи порушувала Закони Ю.В.Т будучи в-п.міністром,на початку двохтисячних років,виплатила донецьким шахтарям заборговані доплати і зарплати,припинила масове відключення електоренергії в областях ?А поступове підняття зарплат і пенсій,згадайте вартість пального?
Не можна ставити в провину того, що в Україні велика корупція яка вкорінилася з часів нашого великого ліберала Л.М.Кравчука.Хіба можна ставити в провину те,що в 1992 році не проведено люстрацію, і всіх " бувших" незалежно від чину, рангу не відправлено на відпочинок? За чотири роки провести кардинальні зміні в Україні вже НЕМОЖЛИВО,тому що сьогодні це вже може викликати громадянське протистояння,і надто близько ми біля прірви. Тому,Ю.В.Т.розуміла.А якшо підходити неупереджено до судових рішень: то за логікою організаторів цих рішеннь судити і вже треба і тих хто
давав дозвіл на будівництво Чорнобильської АС, тих хто не дозволяв евакуацію з радіоактивної зони,тих бувших радян.кер. хто вирішував про початок війни в Афганстані,будував дамби та мости в Карпатах розмиті повінню... цей список може бути безкінечний.Отож у всьому має буть послідовність.
Відповісти
А не шкода тих людей, які недоотримали пенсії, зарплати через те, що держава повинна віддавати гроші за газ за контрактами, які Юля підписала ???!!!
Відповісти
Для Ф.Ф. Аби вести грамотно дискусію треба знати і розуміти предмет дискусії. Зокрема хтось з читачів В.П. бачив чи читав дані газові контракти, чи принаймні комусь юристи грамотно розяснили про них ?Хтось з читачів В.П. знає скільки споживає газу населення. а скільки ПРИВАТНА ПРОМИСЛОВІСТЬ. ?Не треба вести дискусію якщо не розуміти елементарних норм ведення . А то шкода тих, а не шкода інших....
Відповісти
Я знаю скільки сам плачу за газ і цього мені вистачає, щоб не мати до неї жалості. Свого часу в ЄЕСУ, разом із паном Лазаренком, вона добре дерибанила українське, тому хай розплачується, краще пізно ніж ніколи!
Відповісти
Не шкода її ні крапельки. Вона заслужила, і не через оті контракти, а за все загалом :) Шкода, що вона одна тільки там сидить.
Відповісти
Пані Блінова вже давно записалась в адвокати до Тимошенко. Дивно, що журналістка, а "партійна". Це що, позиція журналіста?
Відповісти
Пані Блінова вже давно записалась в адвокати до Тимошенко. Дивно, що журналістка, а "партійна". Це що, позиція писаки?
Відповісти
шкода звичайно.. але в цьому винна не влада а партія Батьківщина .ЇЇ лідери .ЇЇчлени.В кінці кінців наш народ український.
Друга нація встала б на захист свого вождя за один деь підтягнулися б люди до свого лідера і визволити його з рук бандітів.Наївно звичайно але мало б бути так..
Відповісти
Останні новини
Чи шкода вам Юлію Тимошенко? ПИТАННЯ ДНЯ
23 січень, 2012, 07:46