У луцькій мерії відмовляються будувати спортивні майданчики

У луцькій мерії відмовляються будувати спортивні майданчики
Якщо лучани не хочуть платити за комунальні послуги, то і не отримають спортивні майданчики, - вважають у Луцькій міській раді.

Про це йшлося 26 березня під час оперативної наради в міськраді.

За словами луцького міського голови Миколи Романюка, лучани не хочуть платити за комунальні послуги. Вони проти підвищення цін та відмовляються від оплати певних видів послуг.

"Всі хочуть тільки брати, але ні за що не хочуть платити. Звідки ж тоді це візьметься?" - нарікає міський голова.

Те саме стосується будівництва спортивних майданчиків. Мер вважає неправильною тактику мешканців, які виступають проти підвищення цін на комунальні послуги, а потім дають претензії щодо розбудови дворової інфраструктури.

Перший заступник міського голови Святослав Кравчук зауважив, що в Луцьку не збереглося жодного спортивного майданчика, які збудували 5 років тому. Все через те, що немає відповідальних.

"Всі просять, а ніхто не бере відповідальність потім за утримання того майданчика", - заявив Кравчук.

Він зазначив, що поки мешканці не будуть організовуватися самі, поки не з'явиться той, хто потенційно візьме відповідальність за майданчики, доти ніхто їх будувати не буде. Адже, за його словами, в нинішній ситуації "нічийності" майданчики за декілька років руйнуються.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну то значить замовляйте майданчики в нормальних фірмах, а не як ті, що робилися кустарним методом в псевдо-підприємця. Тому і розвалюються...
Відповісти
Ми в себе в дворы своїми коштами зробили дитячий майданчик і всім раджу так робити від них всеодно нічього недочекаетесь, вони тільки плакатись могжеть хай краще скажуть за що беруть 100 грн (утримання будинку) аза 5 років нічього незробили
Відповісти
вот вот!
Відповісти
уважаемые вы где живете? Такое впечатление, что наш ув. мер живет не в Луцке, цены они повышают, а люди не платят , айайайай! Повысили цену на "Обслуговування будинку", простите, в каком месте обслуживаются дома? Крыши прогнившие, козырек розваливается, кусок недавно соседнему ребенку на голову свалился, стояки на воду прорыв каждые выходные (входит в привычку), ГДЕ ГДЕ Ваше "утримання"?! Поддержку он ищет, с Палыцей он "дружит". Та если бы не Палиця, Лазорко, и другие, показать да и сказать бы нечего было бы. Делайте выводы!
Відповісти
згідний на 100 %
Відповісти
у міської влади нахабству немає меж )))
Відповісти
Перепрошую, а про яке підвищення цін ідеться?? Здається, підвищили вже так і то на порожньому місці... ті, що були майданчики, давно позносили, бо одні іржавини залишились, будинки не прибираються, сміття перед вихідними вилітає з баків, сніги не розгрібані, вулиці біля будинків не освітлені, на горищах все ровалено і, даруйте, обісрано (горобцями, голубами і ще бозна-ким)... Ліфти не працюють належно, а Волиньліфт зупиняє на ремонт єдину перевізну кабінку аж на 1 місяць...і каже, що то нормально, бо замінити кнопки за 1 день не може.. Кому ідуть ці гроші? Куди вони поділись? І чого вимагають підвищення чиновники? Хочемо платити за ОТРИМАНІ послуги з утримання, а не за ФІКТИВНІ!!!!!
Відповісти
"поки не з'явиться той, хто потенційно візьме відповідальність за майданчики, доти ніхто їх будувати не буде"
Ти мер чи хто? Майданчики мають бути на балансі ЖКП, за їх збереження має відповідати ЖКП. Так було завжди і так повинно бути. І ЖКП має все встановлене фарбувати, ремонтувати, гілля дерев обрізати, траву скошувати. Для Романюка це дивно? Ах да, у нього дитинство не в Луцьку проходило... Співчуваю, співчуваю...
Відповісти
2Нінуля..
Сьогодні все не так... Влада НЕ УТРИМУЄ майданчики та ін комунвласність, той хай грошей за це НЕ БЕРЕ!!!!!!!!!!!
Відповісти
Вони хочуть тільки брати, але ні за що не хочуть робити. Звідки ж тоді це візьметься? (про ЖКГ)
Відповісти
Останні новини
На Волині буде нове FM-радіо
26 березень, 2013, 11:55
Фотовиставка Павла Березюка
26 березень, 2013, 11:40
У луцькій мерії відмовляються будувати спортивні майданчики
26 березень, 2013, 11:30