Луцькі комсомольці «жгуть»: назвалися козаками і написали Тягнибоку

Луцькі комсомольці «жгуть»: назвалися козаками і написали Тягнибоку
«Комсомол Волині» написав листа лідеру ВО «Свобода» Олегу Тягнибоку у стилі «запорожці пишуть турецькому султанові».

Копія листа та фото «посилки», яку, як стверджують комсомольці, вони теж послали Тягнибоку, надійшли на редакційну пошту ВолиньPost.

Як відомо, діяльність «комсомолу Волині» базується на активності двох осіб – братів Олександра і Михайла Кононовичів (на фото).

Голова Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу Михайло Наход так пояснював причини того, що діяльність цих осіб, яких багато хто вважає не до кінця адекватними, стала помітною у Луцьку:

«Перше: хлопці знайшли свою нішу. Друге: вони мають достатню матеріальну підтримку. Третє: вони не бояться вступати в конфліктні ситуації. Тому вони на слуху у певному обмеженому колі політично стурбованих громадян».

Редакція ВолиньPost, розуміючи усю провокативність вчинків братків Кононовичів, вважає за прийнятне ознайомити своїх читачів з їх новою витівкою - посланням Олегу Тягнобоку. У темі листа було зазначено: «Пришло время для письма новому тирану!»

Редакція просить з гумором сприймати цю інформацію і не допускати образ у коментарях.

* * *

Отож, комсомольці склали такого листа (подаємо без редагування):

Лист волинських комсомольців-козаків «Свободівському» неофашистському Хаму

Ти, Тягнибок, чорт «Свободівський», i проклятого чорта брат i товарищ, самого Люцифера секретарь. Якiй ты в чорта лыцарь, коли голою дупою ежака не вбъешь. Чорт викидае, а твоя партія пожирае. Hе будешь ты, сукiн ты сыну, сынiв христiянських (слов’яньських) пiд собой маты, твоєї партії мы не боїмося, землею i водою будем биться з тобою, спробуй твою мать.
На Банківській ты кухарь, фашистський колесник, Галицький бравирник, Гітлеровський козолуп, Великого и Малого Масонства свинарь, Нацистська злодиюка, Татарський сагайдак, Каменецкий кат, у всего свiту i пiдсвiту блазень, самого гаспида внук и нашего хріна крюк. Свиняча ты морда, кобыляча срака, рiзницька собака, нехрещений лоб, хай би взяв тебе чорт.
От так тобi комсомольці-козаки виcказали, плюгавче. Не будешь ти i народ Український пасти. Теперь кончаемо, бо числа не знаемо i календаря не маемо, мiсяц у небi, год у книзі, а день такий у нас, який i у вас, за це поцелуй в зад нас!..
P.S. Віримо, що з тебе, фашистська гадюка, знімуть депутатську недоторканність і ця посилка буде тобі в нагоді …
Пiдписали: Всі комсомольці-козаки Волині.

Ці ж «комсомольці-козаки» надіслали фото посилки Тягнибоку:


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 84
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вродись і вдайся :)
Відповісти
:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Відповісти
А наш козацький отаман Присяжнюк зі 150 кг ваги,це козак???:)Кожен день бухий.Може такі козаки раніше були???А лист смішний і правильний.Тягнибок намагається в Україні замутити громадянську війну.Почекайте,коли не дай бог вашіх дітей на вулицях почнуть перестрівати і бити дебіли Тягнибока побачимо як тоді ви заспіваєте:)
Відповісти
А це що таке???

Яка ще Аня???!!!

Дiвчино! Запам`тай собi добре! Або зарубай собi на носi: ти - украiнка! А, отже, Ганна, а не нiяка не Аня.
А якщо ти настiльки iнфантильна, що потребуеш ласкаво-зменшувальних звернень, то кличся Ганночкою.

Будь свiдомою! I в тебе буде все - чоловiк, дiти, сiм`я.

Але якщо ти не вважаеш себе украiнкою... то май на увазi, що готуеться законопроект стосовно фiскальних (податкових) впливiв (штрафiв) спрямованих на зменшення вживання русизмiв.
Відповісти
Причому тут ім'я взагалі, кожен називає себе як хоче. Вона принаймні ім'я вказала, на відміну від Вас
Відповісти
Шановний анонім!Як хочу так і буду писати своє імя.Тому і виступаю проти таких як ви.Я живу у вільній країні,а не Тягнибоківському стаді:)
Відповісти
Ото такі "аноніми" завжди і ховались і ззаду вбивали, бо боялись і все життя боятись будуть! І не тобі вирішувати, хто як і що буде писати! Ото анонім - от и аноніміруй!:)
Відповісти
Наявнiсть/вiдсутнiсть почуття гумору - ознака рiвня IQ людини.
Відповісти
ееееееее шановна, у вас память відшибли? Забули, хто революцію повні крові замутив? Підказати, хто кого не вулицях перестрівав? Марш в бібліотеку і не позорся ....
Відповісти
Комуняку на гілляку!!!
Відповісти
всіх і відразу при чому!!! =)
Відповісти
Ну це ..... немає слів ))))
Відповісти
"Комсомольцi-козаки" - ще такого не чув.

Це як "бандюки-козаки".

З вас би, комуняцькi "вiдрижки-гiени" не те що справжнi козаки, хоч би й й сучасники з Росii, а навiть якi-небудь селянськi повстанцi шкiру би живцем зiдрали.

Бидло продае Батькiвщину.
Відповісти
а бандюки-козаки - це цілком реальна річ...
Відповісти
уточни,що маєш на увазі,бо це щось нове=)
Відповісти
Якщо вже мера Харкова Кернеса записали в козаки,то цих вбогих Какановичів можна вже як хоч називати.
Відповісти
БОЖЕ,до якої ГИДОТИ дійшли комсомольські-СТАЛІНІСТИ,котріВОЗОМНІЛІ СЄБЯ КАЗАКАМІ?! Ці брати ПРОСТО ХВОРІ НА ГОЛОВУ,очевидно ПОВТІКАЛИ з ДУРДОМУ,а якщо НЕ повтікали,то ЇХ ТРЕБА ТУДИ ЗАЧИНИТИ та НЕ ВИПУСКАТИ ПОЖИТТЄВО!!! Жаль тільки їхню маму,що ТЕРПІЛА ТАКІ МУКИ,що ВИПЛОДИЛА ТАКЕ НЕПОТРІБСТВО!!! А комуністи-СТАЛІНІСТИ - дуже добре зробили,що виховали ТАКУ БРИДОТУ!!! ЯКЩО РАНІШЕ Я ТА МОЇ РОДИЧІ та ЗНАЙОМІ - не дуже підтримували "Свободу" то тепер БУДЕМО ПІДТРИМУВАТИ та ГОЛОСУВАТИ ЗА "СВОБОДУ" та ОСОБИСТО ЗА ТЯГНИБОКА!!! ТЯГНИБОК,"СВОБОДА" - ВИ МОЛОДЦІ!!! МИ ГОТОВІ ВІДСТРЕЛЮВАТИ ВСІХ сталіністів!!!
Відповісти
Хвора, то ж ваші сусіди з чоловічого відділення, ну і чого ви так рознервувались? Зараз санітар прийде зробить ін'єкцію галоперідола.
Відповісти
А я голосувала, підтримувала та підтримуватиму "Свободу"!!! І раджу всім свідомим та мудрим людям так робити!!!
Відповісти
...Вони ,навіть приготували СОБІ і ложку ЗГІДНО ЇХНЬОГО СТАТУСУ,вже ЗНАЮТЬ ДЕ і ЯК нею КОРИСТУВАТИСЬ?! ВЄРНОЙ ДОРОГОЙ ІДЬОТЄ,ТАВАРІЩІ!!! Шушенскоє і Разлів -ваш!!!
Відповісти
Пацани, ви хоть і комуняки, але проколісти ще ті.То дельтоплан ти листи круто. . . .))))))))))))нема слів.
Відповісти
Посони.
Відповісти
Де ті ненормальні енергію беруть то їздять то бьються то пишуть то шлють все за тиждень?Певно шось нюхають чи як Булгаков коляться. . .
Відповісти
прикол
Відповісти
А чого в ложці дірка? Вже не могли нормальну найти? Якісь придурки.
Відповісти
:))))))Правильно хлопці написали!!!Вони хоча б не бояться свої погляди відстоювати,а ви(ті хто їх критикує) сидите як останні баби і труси в інеті і під тупими ніками желчю плюєтесь:)Хіба ви чоловіки???Все що можете,так це бухати і плітки збирати:)))
Відповісти
Юлічка, недалеко від Луцька, в Ліпінах у звукоізольованих кімнатах, багато хто "не бояться свої погляди відстоювати", і погляди у них дуже креативні.
І ти видно не "остання баба", можна сказати "первая", як борець за права проституток Клара Цеткін!
Відповісти
Шановний JEEP!Людина в якої нік,це назва машини хіба може бути адекватним:)))Ви ще Тітаніком себе назвіть для повного щастя:))))))А про Ліпіни я б не шуткувала,всяке з вами статися може...
Відповісти
гИ-ГИ. Якщо ви так бажаэте повного щастя, можете називати мене Титаніком, якщо розлабить Ваші спазми, рахуйте мене не адекватним, якщо і це не допоможе, випейте Но-шпу.
Все відносно в цьому світі,взалежності від сприйняття: для одних Тітанік це велет, для інших велика затонувша консерва зі світу "загниваючаго" капіталізму,одним звичайне счастя, іншим повне(хоч з зеркальною хворобою, аби гаманець такий самий як живіт), одні люди - творіння боже, інші результат креативного мавпячого сексу.
Відповісти
JEEP, філософія то не твоє:)
Відповісти
Гусю ложку таку ще подаруйте
Відповісти
Відтоді як в 5 років перехворів на фімоз головного мозку, щось зле трапилось зі мною. Почав вживати для лікування галюциногенні гриби та самогонку із картохлі. Але нічого не допомогло. Лише полішук Адасік із вірним другом Пєтьою Сємамєнкаю змогли вилікувати мою хворобу. Вони довго чаклували над моїм шоколадним оком, і наступило прозріння - око стало туге і натреноване, і почало дивитися на світ тверезо і розумно. Хай живе і процвітає моє око. Уряя.
Відповісти
Хлопці ви ще такі молоді, і дурні...
Але опускатись до вашого рівня жодна достойна людина не буде...
Бог вам суддя!
Відповісти
Всё в письме правда! И ложка по адресу всем "Свободовцам"! Без смеха на выходки фракции "свобода" в ВР реагировать нельзя!
Відповісти
Свобода в Раді веде себе толерантно, коли твої паскуди не сунуть пальці не туди куди потрібно. Файно на душі, коли бачиш, що ригіки вже ссуть голосувати за інших.
Відповісти
Комсомольці-кізяки
Відповісти
А про ложку Гузю-это можно и даже нужно. Ему эта ложка как раз ещё актуальнее чем Тягни-бокУ, гузёна как раз тот по ком эта ложка плачет!!!
Відповісти
Взагалі-то першим отримати пробите весло мав би о.голуб - відомий защокан з кпу.
Відповісти
НЕ забувайте,що не за горами той час,що із тієї ложки прийдеться самим сьорбати.А можливо буде так,що тільки будете облизувати ту ложку і заглядати через ту дірочку в своє майбутнє,якого в вас не буде,ніколи не буде!
Відповісти
Два брата акробата, одий жуй второй лопата.
Відповісти
Супер пацани пацанчики так тримати )))
Відповісти
будуть ще ті пацанчики самі пробиті весла тримати.
Відповісти
Непоганий самопіар, але певно до перших вибитих комсомольських зубів ))) Сподіваюся, це буде незабаром, принаймі перша спроба вже відбулася. Як приємно коли чекіст знижує іншого чекіста.
Відповісти
Кононовичі правильно написали, "Свободівці" аж занадто профашистські , треба бути патріотом , прогматом та Українцем, а ні українським фашистом.
Відповісти
Наведи любий доказ, що Свобода профашистська, а не доведеш, ввечері весь твій язик покриється гнійними прищами. Ти вважаєш бути українцем, потрібно віддати всі блага країні когорті гопніків? То перестань вважати себе українцем, а от гнильком, будь-ласка.
Відповісти
Комуняку до гілляки..
Відповісти
:)))))))))))))А шо в листі поганого написано???Коли козаки таке писали,вони були адекватні,а Кононовичі все те ж переписали стали неадикватні.Читайте історію телепні;)))
Відповісти
Масяня, ти просто попав в яблочко!!!
Відповісти
Це якщо я завтра пошлю когось на-й то про мене напишуть???!!!! А в кононовічів таки не всі вдома! Це ж як тре низько себе упустити, моральні якості нуль! Коли закінчуються аргументи ідуть образи!!! Ницо!!!
Відповісти
Хлопці лікуватися і то негайно! У мене є родич психіатр я вам домовлюся знижку дасть!
Відповісти
Кричати про жидів та москалів це не значить бути Українцем. Свобода - це проект Банкової як Ляшко, Королевська. . . Була "НУ" Ющенка. Ви НУ чи Свобода як презервативи на один раз у ВР. Тягнибок обслуговує олігархів тому був і є на всіх ток шоу, а ці канали належать рИгіоналам. От і вся правда продажні вишиваночно озабочені сволотовці!!!
Відповісти
Значить по твоєму потрібно просто сидіти і чекати, поки всі ресурси, підприємства, фірми стануть належати і будуть обслуговувати Даунбас?

Євреї є в парламенті і інших країн, але така маячня по дерибану країни є лише в нас, тому відвертий крик душі політика не вважаю чимось надприродним.

Щодо каналів. Якби на ток-шоу були лише представники влади, то повір мені, ніхто б їх не дивився, бо там просто не було б інтриги. Та і люди наші, хоча вже і перетворені в бидло, прямим текстом голосували антипровладно, лише через те, що була б солідарність із тими, кого постійно не допускають до рупора. Тому ток-шоу не показник того, що це проекти. Голову маєш, а таке плетеш.

Свобода - рух, який лише з часом або докаже свою щирість або загубить її, але поливати брудом людей, які таки дають відсіч донецьким, це просто нижче плінтуса.

Якщо в тебе є мрія працювати на донецького і вислуховувати, що ти "западєнєц і нік.уя нє умєєш дєлать" (таке вже частенько трапляється), то мені тебе шкода і менталітет твій - рабський.
Відповісти
Хлопці хочу в Комсомол!!!!!У вас весело)))))
Відповісти
В дурці, кажуть, теж весело. Можливо, спробуєте?))
Відповісти
Шановне видання ви мене розчарували!!! Завтра напишите що хтось перднув, а хтось когось в ду-у послав! Авторитетне видання однако!!! Було одне і те знєткалось!
Відповісти
Не думав, що такий серйозний інтернетресурс буде так легко розсіювати свій авторитет. Кононовичі чудово усвідомлюють ріст авторитету О. Тягнибока, саме тому критикуючи його комсомольці притягують увагу до себе (технологія використання чужої популярності на свою користь). Але ж є й зворотня сторона медалі - Волинь Post друкуючи такі "витвори художньої літератури" наближається до рівня авторів.
Відповісти
Чому Кличко опозиція, але тримається трохи осторонь профашистського Тягнибока. Щоб не нашкодити партії фашизмом та маячнею яку несе "Свобода"!
Відповісти
До чого тут Кличко? У кожного з них своя ідеологія, прочитай про їхні партії тоді щось кажи!
Відповісти
Правда по обидві сторони барикад, а не у однієї свободи!!!!!
Відповісти
Я з 1990 р.н. ненавиджу і комуняк і свободівців бо вони це минуле, вони-це лайки та бруд. Вони - це війна, а ми молодь хочемо у Європу, але без комуністів та фашстів.
Відповісти
Чоловіче, в 90-х Свободи не було. Ви хочете побудувати європейську країну пліч-о-пліч із гопами? Мені вас шкода!
Відповісти
Натяк КОМУНЯК зрозуміла...чай...сигарети...сухарі.....а от ложка з ДИРКОЮ до чого??????
Відповісти
То приховані хвантазії кононовичів.
Відповісти
Як би не "Свобода" опозиція була б ніхто, а так завдякі їй і тікм їй голосування відбувається самостійно! То напевне в тому і фашизм в принциповості і вмінні відстоювати інтереси Українців!
Відповісти
Два ідіота мліють від своєї тупості.
Совок він і є совок з дірявими ложками, "Примою" і червоною шматкою.
"Волинь Post" - не кошерно
Відповісти
Про дирку у ложці і не тільки у ложці спитай у старих "патріотів" дисидентів як Левко Лук'яненко які по 20 років з таких ложок сьорбали!!!
Відповісти
два дібіла - ето сіла!)
Відповісти
3 дібіла - больше сіла! (сірожу вашкодара забули)
Відповісти
СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА УКРАЇНІ!

КОМСОМОЛУ - СМЕРТЬ!!!!

П.С. А братикам-уматикам не довго цілими по землі ходити прийдеться))
Відповісти
Урок історії для Кононовичів http://www.volynpost.com/walls/1465-urok-istorii-dlia-kononovychiv (Волиньпост/стіна)
Відповісти
Вони один одного варті. Що комуняки, що фашисти - таким місце за межами здорового, європейського суспільства!
Відповісти
Н да..., начитавшись комментів я зрозуміла, що наша область та наш обласний центр - це неадеквати та балаболи, без образ, але це все, що Ви тут вказуєте, пишете-мене лякає...
Хто тут пише про психіатра,про Липини-самому пряма туди дорога!!!При чому довічно!!!
А це "акробатам"-братікам...,почитайте, юні піонери...Вам до козаків, мої любі, все життя йти,навчатися, підтягуватися,але всеодно, не вийде, бо просто - НЕ ДАНО!!!
"...Перші згадки про українських козаків відносяться до кінця XV століття, хоча саме їхнє виникнення відбулося в більш ранній період. Ще за часів Київської Русі літописи згадують про існування на кордоні руських земель і кочового Степу бродників і берладників — вільних людей, котрі не підкорялися князівській владі і жили, зокрема, за рахунок здобичі від набігів на половців і візантійські володіння.
Наприкінці XV — у першій половині XVI століття на українсько-татарському прикордонні знаходилися й українські бояри-лицарі, які очолювали загони, що боролися з татарськими наїздами. До другої половини XVI століття існувала також аморфна прикордонна військово-промислова спільнота бояр-козаків і бояр-шляхтичів. До початку XVII століття усі ті спільноти ввійшли до козацького стану."

До чого тут комуняки??? З КИМ ВИ СЕБЕ ПОРІВНЮЄТЕ? ЦЕ ТЕ САМЕ,ЩО СКУНСА ПОРІВНЯТИ ТА ЛЕБЕДЯ...

"У переважній більшості випадків козаки діяли на власний розсуд, що досить часто суперечило зобов'язанням литовських князів та татарських ординців, «підставляючи» литовську владу і накликаючи тим самим на неї всілякі неприємності з боку Криму і Туреччини. Козаки як неконтрольована стихійна військова сила, яку панівні кола Литовського князівства вважали дестабілізуючим, руйнівним чинником як внутрішнього життя держави, так і зовнішньополітичних відносин, не лише привертали до себе увагу владних структур, а й спонукали до намагання приборкати їхню енергію, спрямувати її в річище загальнодержавних інтересів. Таке прагнення стало передумовою організаційного формування козацтва."

Ви хоч чимось на них схожі? Я прозріваю!
Будьте хоча б свідомими, а не обмеженими!!!
Відповісти
Хвора, ви знов помилились у вас галюцинації, санітар вже пішов до вас. Продовжуйте, ми вранці завжди маємо привід для сміху. Ви наше улюблене посміховисько.
Відповісти
н да..., людинонько, опануйте себе, а то вже не смішно!
Відповісти
Вдивляючись в неспотворені інтелектом фізіономії на фото і прочитавши зміст всього вищесказаного (в тому числі і в коментарях) стає зрозуміло наскільки деградували українці за останні 80 років, скільки, не побоюсь цього слова, виродків топче нашу землю, а скільки їх наслідує. Ми хочемо поваги зі сторони наших сусідів та світової спільноти. Однак, про яку повагу може йти розмова, якщо ми не поважаємо один одного. Страшно і соромно. P.S. Такі розумові відхилення, якими страждають автори листа сучасна медицина вилікувати не в змозі.
Відповісти
Такі козаки з тих дармоїдів, як з гівна куля.
Відповісти
А судді хто???:)Цікаво,що подумав Турецький султан і турки коли їм прийшов лист від наших козаків:)))Якби тоді був інтернет,то і про наших козаків написали б те ж саме що і ви всі:)))
Відповісти
турецький пишеться з маленької букви!
споч. начись читати та грамотно писати,а потім "ббббееебекай" та карлякай тут,ще один "психіатр" знайшовся...,вас обох в дурка і рот закрити та пальці переламати!!!
Відповісти
А чого власне стільки шуму й уваги до епатажу якихось канановічів?Ну "передрали" вони листа запорожців -- бо ж свого розуму нема .Ну то й що? Ну надіслали СВОЮ пєтушарську ложку . напевно, будуть руками їсти , як мавпочки . І що з того? Як були ідийоти -- такими й помруть
Відповісти
Кононовичі справжні козаки, які ні кого не бояться, вони кумири молоді, бабусь та хворих. . .
Відповісти
...хворих на голову, учтонюю, таких як, (вище згадані тут ( і не тільки)) так званий, "психіатр"-вони на одному щаблі!!! їм вже нічого не допоможе,навіть стаціонар у тій же дурці... Думаю,вже і амбулаторно теж ходили, від народження мама з татусем туди віддали...,щоб їм життя не псували!
Мабуть, і інєкції давали, такі як:галоперідол, тріфтазин, стелазін, тізерцин, аміназін та ін., не заспокоїли ні галюцинацій, ні брєдовості, ні старху, ні агресивності...
Відповісти
мої пацієнти !
Відповісти
цим братам поробленно
Відповісти
Я люблю комуністів особливо Кононовичів!!!
Відповісти
Останні новини
Луцькі комсомольці «жгуть»: назвалися козаками і написали Тягнибоку
26 березень, 2013, 10:47