Як голі дівчата каталися Києвом на сноубордах. ВІДЕО

Як голі дівчата каталися Києвом на сноубордах. ВІДЕО
Дівчата розповіли, що вважають, що оголене тіло ‒ це природно, тому не варто його соромитися.

Дві дівчини, які «розірвали» соціальні мережі фотографіями, де вони оголені катаються на сноуборді та лижах по Андріївському узвозу, розказали, чому вони вирішили «шокувати» людей, ‒ пише ТСН.

Катерина та Інна приїхали на Андріївський узвіз зі своїми чоловіками. Одна з дівчат – юристка за фахом, але не працює за спеціальністю. Інша дівчина займається бізнесом разом зі своїм коханим.

«Коли тіло стикається з природою ‒ повітрям, водою, ‒ людина зливається з цим. Ми не грали на публіку, ми були в своєму гармонійному світі і насолоджувалися життям», ‒ кажуть любительки зимового спорту.

Дівчата пояснюють, що робили це виключно для себе, а також вважають, що оголене тіло – це природне явище, якого не варто соромитися.

Героїні соціальних мереж ходять на зимовий пляж біля Венеціанського мосту щонеділі, де збираються однодумці. Мета таких зборів – здоровʼя та свобода, кажуть хлопці та дівчата.

Також дівчата повідомили, що їхні мами бачили фото та не заперечують проти такого захоплення.

Нагадаємо, що вчора, на Андріївському узвозі у Києві перехожі спостерігали незвичну картину: двоє оголених дівчат каталися на лижах та сноуборді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
2 письки..
Відповісти
15 діб тим тупим Бля. . м! Тіпа щось нове? Просто дибілізм.
Відповісти
И я "не заперечую проти такого захоплення"))
Відповісти
І сьогодні призи за найкращий коментар, а саме: підручник з українського правопису і епілятор "Philips" виграла підстаркувата дописувачка Уляна, 1978 року народження!
Відповісти
Раде пиара и жопы не жаль!?
Відповісти
у нас такі спортсменки-юристки на рівненській трасі теж є
Відповісти
Зачем же они в другое время ходят одетыми. Пусть бы и ходили такими натуральными, сливаясь с природой, всегда и спокойно воспринимали реакцию окружающих. Пусть не забывают, что надо уважать природную реакцию этих самых окружающих.
Відповісти
Ну прямо "голь" на выдумки хитра!
Відповісти
А я бы вдул)))))
Відповісти
Две периферийные простит. тки живущие с престарелыми мужиками захотели показать свою значимость и что не даром жуют старческие подачки и целуют там где укажут оббрякшие хозяева!!!
Відповісти
Класно. І я би в той час декому показав.
Відповісти
Могли бы сливаться с природой где нибудь в более бе3людном месте.А по хорошему,штраф в три тысячи гривень с каждой, в бюджет города.
Відповісти
Останні новини
Як голі дівчата каталися Києвом на сноубордах. ВІДЕО
26 березень, 2013, 16:26