ЖК «Квартал Алей» - сучасне житло в Броварах*

ЖК «Квартал Алей» - сучасне житло в Броварах*
«Квартал Алей» - це сучасний багатоквартирний комплекс у Броварах під Києвом. Будинки бізнес-класу розташовані в екологічно чистій місцевості з добре розвиненою інфраструктурою. Віддаленість від шумного та загазованого мегаполісу вдало поєднується з усіма перевагами розвиненого міста. Більше про житловий комплекс ви можете прочитати на сайті «Квартал Алей».

Особливості комплексу
На вибір представлені 1-кімнатні, 2-кімнатні та 3-кімнатні квартири різного планування. Висота стелі – 2,7 м. Для засклення використовуються металопластикові вікна. Є дворівневі квартири. Одна з їхніх особливостей – просторі тераси.

Будинки каркасно-монолітні. Зовнішні стіни зведені з керамічної повнотілої цегли. Високоякісне утеплення фасаду під штукатурку. Для будівництва використовуються екологічно чисті матеріали.
Для мешканців комплексу передбачений багаторівневий надземний паркінг. Він оснащений сучасними охоронними та протипожежними системами, відеоспостереженням. Окремі паркувальні місця з зарядними пристроями виділяються для власників електрокарів.
Для опалення будинків функціонує котельня. Це робить ЖК автономним і незалежним від центральної тепломережі.

Хід будівництва можна відстежувати онлайн, на офіційному сайті «Квартал Алей». Продаж квартир першої черги стартував у листопаді 2018 року.

Інфраструктура
В межах житлового комплексу та поруч з ним є усі необхідні для сучасної людини об’єкти інфраструктури. В безпосередній близькості знаходяться зупинки громадського транспорту, АЗС, поштові відділення, банки, школи, дитячі садки, перукарні, аптеки, розважальні та медичні заклади. Для любителів активного способу життя – кілька спортивних клубів, плавальний басейн. Заплановано зведення власного стадіону, розважальних та оздоровчих закладів.
Добре продуманим є транспортне сполучення. Мешканці будинків можуть скористатися громадським транспортом, або ж пересуватися по якісних дорогах на власних авто. Зовсім неподалік – столиця.

Екологічність
Однією з найбільших переваг ЖК «Квартал Алей» є чисте повітря і тиша. Комплекс спроектовано таким чином, щоб дорослі та діти мали змогу насолоджуватися прогулянками. Цьому сприяють ігрові майданчики, пішохідні доріжки з яскравим освітленням, зручні лавки.
Неподалік від будинків розташований парк Сосновий. Це гарне місце для відпочинку всією сім’єю. Проїхавши трохи далі, ви побачите ще одну зелену зону – парк Приозерний. І це ще далеко не всі парки та сквери, які знаходяться поблизу житлового комплексу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ЖК «Квартал Алей» - сучасне житло в Броварах*
24 грудень, 2016, 17:51